6.8 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Belgijski mediji kritiziraju tragičara: On nije nalikovao na sebe! San je postao noćna mora

Pročitajte još:

Belgijske novine okomile su se na Romelua Lukakua koji je uspio promašiti nekoliko zicera, također su zaključili kako im trebaju novi mlađi igrači

Iako su označeni kao ‘dark horse’ svjetske smotre, Belgijci su se oprostili od Katara već u ranoj fazi natjecanja nakon remija s Hrvatskom. Crvenim vragovima je igrala samo pobjeda protiv vatrenih, no to se na našu sreću nije dogodilo, a tragičar je ispao Romelu Lukaku koji se pošteno ispromašivao.

Vidi se da to nije onaj stari ubojiti Lukaku nakon ozljede, ali to je nama išlo u prilog. Belgijski mediji su s razočaranjem popratili ispadanje njihovih miljenika.

Portal Nieuwsblad citirao je službenu pjesmu SP-a korejskog pjevača Jungkooka…

– Pogledajte gdje smo, mi smo sanjari. Volimo službenu pjesmu Svjetskog prvenstva. Nažalost, mi Belgijanci također smo ispali sanjari. Uzalud smo sanjali o posljednjem plesu zlatne generacije u Katru – piše Nieuwsblad.

Tragičar za Belgiju je Romelu Lukaku. Iako je zabio čak 68 golova za reprezentaciju, čime je uvjerljivo najbolji u povijesti, Lukaku je propustio nekoliko odličnih prilika u drugom poluvremenu protiv Hrvatske.

Protiv koga će Hrvatska igrati
Foto: Tanjug – AP

– Već se u prvoj šansi vidjelo da naš najbolji strijelac ne liči na sebe. Dao je sve od sebe, ali nedostajao je taj završni dodir. Najprije je preslabo pucao glavom u ruke Dominika Livakovića, onda je poslao odbijanac u stativu. Na kraju utakmice imao je još tri dobre šanse, ali nije ubacio loptu u mrežu. Na kraju utakmice je, iz ljutnje, razbio pleksiglas sa svojom šakom – De Standaard je napisao.

– Ne, jednostavno nismo bili dovoljno dobri u Katru. Premalo igrača je bilo u dobroj formi, previše je igrača došlo u godine za mirovinu. Hitno je vrijeme za promjene, a vjerojatno i za novog trenera – piše belgijski HLN.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
7.6 ° C
8.3 °
6.1 °
88 %
1.5kmh
40 %
Čet
8 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: