5.7 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Bivši igrač Zvezde: Ne volim Hrvate, ali su nam daleko odmakli. Pjevaju himnu i plaču

Pročitajte još:

Mediji iz regije budno prate nastupe Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Vrlo zanimljive izjave jučer se moglo čuti na televiziji Kuriri…

Biranim riječima o hrvatskim igračima…

Uoči jučerašnje utakmicu Hrvatske i Japana na televiziji Kurir gostovao je bivši napadač Crvene Zvezde Petar Puača. Iako je naglasio kako ne voli Hrvate, priznao je kako je hrvatski nogomet na visokoj razini. Modrića je proglasio najboljim igračem svih vremena u “regionu”, a biranim riječima je govorio o hrvatskoj srčanosti:

“Oni su natjecateljska ekipa, jako ozbiljno rade. Daleko su nam odmakli, kao i Dinamo s Mamićem. Modrić je možda najbolji igrač svih vremena s ovih prostora. Homogeni su i stvarno igraju za reprezentaciju. Ne volim ih, ali igraju za reprezentaciju kao da imaju premiju od milijun eura za svaku utakmicu”, započeo je.

“Kako oni pjevaju himnu, to nisam vidio kod drugih reprezentacija, oni pjevaju i plaču. Imaju veliku emociju i naboj. Takvi su u svim sportovima, a nisu kvalitetniji od nas. Mislim da će proći Japan”, zaključio je Puača.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.4 ° C
7.7 °
2.1 °
72 %
1kmh
0 %
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
12 °
Uto
6 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: