7.3 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Bjegunac Mamić ipak nije odustao od Dinama: Recite ljudima da ćemo ih učlaniti u Dinamo. Ja plaćam

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić početkom veljače je najavio da se povlači iz borbe za Dinamo, no ni mjesec dana kasnije čini se da je itekako u igri

Pročitajte još:

S nestrpljenjem se čeka skupština Dinama 9. ožujka na kojoj će se dogoditi konačni obračun dvije struje ‘mamićevske’ i ‘antimamićevske’.

U razgovoru za Novu TV kazao je da je završena priča, da ima pravo na svoj život i da je napisao oproštajno pismo.

No ususret Dinamove skupštine 9. ožujka, na kojoj će se odlučivati o novoj upravi i izvršnom odboru, bivši izvršni predsjednik i savjetnik uprave, čini se, ponovno se aktivirao u prikupljanju podrške. Kruži glasovna poruka koju je Mamić navodno poslao u jednoj grupi. Ne zna se kad je nastala, ali s obzirom na njen sadržaj čini se da je novijeg datuma. Njenu autentičnost ne možemo potvrditi.

Čovjek koji govori na snimci animira prijatelje i dinamovce, kako ih je nazvao, da učlane što više ljudi u klub kako bi što više njegovih povjerenika ušlo u skupštinu. Tvrdi i kako “ne može više to gledati sa strane, ipak je to dužan Dinamu i svima vama”.

“Dragi moji prijatelji i dinamovci, evo prvi put se uključujem u rad naše grupe, ne mogu to više ovako gledati sa strane. Moram se aktivirati, ipak sam to dužan našem Dinamu i svima vama. Konkretno, molim vas da prestanemo ili smanjimo komunikaciju koja nema nikakve koristi, nego se konkretno angažirajmo, svaki od nas, na prikupljanju članova”, započeo Mamić u izlaganju pa nastavio:

“Da bi najmanje četiri naša povjerenika, a onda i petog da dodamo, da vidimo tko je taj peti, a da je naš i da ga izguramo, da uđu u Skupštinu. Svaki drugi scenarij bio bi dokaz da smo potpuno nesposobni. Što treba konkretno napraviti?”

“Krenite sve svoje prijatelje, bližnje, rođake diljem Hrvatske, gdje god ih imate. Pošaljite im listu što im sve treba da bi bili članovi Dinama. Pošaljite im da to ispune. Recite im da će biti učlanjeni, da će dobiti člansku iskaznicu i da neće trebati platiti članarinu jer ćemo članarinu platiti mi iz našeg fonda, a taj fond ću osigurati ja.”

“Prema tome, vi ako ćete dati svoj doprinos i platiti za neke ljude, to je dobrodošlo, ali nemate brige, ono što ne možete napraviti, napravit ću ja. Ali dajte se pokrenite, ako nismo u stanju skupiti dvije ili tri tisuće članova, onda smo nesposobni. Idemo skupljati, primati podatke na mail i WhatsApp.”

“Onda ćemo ih u danom trenutku tamo od ponedjeljka pa nadalje upisivati onim povjerenicima kojima će biti potrebno, od jedan do pet. Ja mislim da trebamo ići na pet, četiri su nam visoko, a petog bismo još dodali i gurnut ćemo sve do njega.”

“Evo to je moj zasad doprinos, u kontaktu sam s kime treba. Slijedim vas, pratim vas, ovu bitku moramo dobiti po cijenu života, ali s konkretnim radnjama. Onako kako je to rekao moj ratnik i prijatelj Štef Kezerić – ajmo biti konkretni i suvisli.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8 ° C
8.3 °
6.5 °
86 %
3.1kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: