10.3 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Bjegunac Mamić proslavio je momačku? Objavljena snimka kako luduje daleko od očiju žena

Nova ljubav Zdravka Mamića je Jelena Planinić iz Ljubuškog

Pročitajte još:

Nakon što se u medijskom prostoru pročulo da bi Zdravko Mamić uskoro opet mogao stati ispred oltara, portal Otpor objavio je u subotu snimku koju je naslovio Mamić odradio “momačku” u Hercegovini!

Riječ “momačka” stavljena je pod navodnike pa ne možemo potvrditi je li doista povod tulumu bio skorašnji brak, ali kratka snimka nametnula je zaključak da je pripadnicama ljepšeg spola partijanje s društvom doista bilo uskraćeno.

Mamić se okružio isključivo muškim prijateljima te je veselo skakutao uz kultnu pjesmu “Dinamo ja volim”.

Mamić je u muškom društvu pjevao i plesao pored stola na kojem se nalazio alkohol.

Podsjetimo, prije nekoliko dana proširila se vijest da će Mamić opet uskoro pred oltar. Treća odabranica po redu je Jelena P. iz Ljubuškog s kojom se ne skriva po Hercegovini, već ih se svakodnevno može vidjeti zajedno u Mostaru. Tamo su navodno kupili i stan koji trenutno uređuju te planiraju zajednički život.

Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je krenulo prije tri godine kada su se, navodno, upoznali u jednom hotelu u Međugorju. Iako se nije u početku pretpostavljalo da su u vezi jer je još bio u braku, sumnje su se pojavile kada joj je kupio skupocjeni Range Rover.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
10.3 ° C
10.8 °
6 °
66 %
6.2kmh
40 %
Uto
10 °
Sri
7 °
Čet
12 °
Pet
17 °
Sub
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: