7.9 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Brazilci ne znaju pravila. Evo zašto su tražili indirekt

Pročitajte još:

Hrvatska – Brazil, 0-0 na poluvremenu! Brazilci nam nisu praktički stvorili šansu, ‘vatreni’ ponovno sjajni kad to najviše treba

Krajj prvog dijela! Hrvatska nije ništa lošija od Brazila. Štoviše, možda smo bili i za nijansu bolju u prvih 45 minuta. Ipak, tek sada dolaze najteže minute za naše. Brazilci su Srbe i Švicarce ‘otvorili’ tek u drugom poluvremenu, Kamerunu nisu zabili, a samo su Južnoj Koreji zabili u prvom poluvremenu.

Susret je trenutno u centru pažnje te se cijeli dan priča o prvoj četvrtfinalnoj utakmici.

Koncem prvog dijela dogodila se zanimljiva situacija kad su Brazilci pokušali presingom napasti Gvardiola koji je bedrom vratio loptu Livakoviću, a golman Hrvatske je loptu uzeo u ruke i ispucao u polje.

Neymar i društvo su podignuli ruke i tražili su indirekt, smatrajući da je hrvatski stoper nepropisno nogom vratio loptu svojem vrataru. No engleski sudac Michael Oliver mirno je pustio da se igra nastavi jer su pravila nogometne igre jasna. Igrač može vratiti loptu svom vrataru u ruke ako je u pitanju bilo koji dio tijela iznad koljena. Dakle, sve je bilo čisto.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: