9.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Brazilski mediji pišu: Ovo je sastav Brazila za Hrvatsku. Postoji samo jedna dvojba

Pročitajte još:

Brazil bi u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske trebao igrati s istim sastavom koji je istrčao od prve minute u osmini finala protiv Južne Koreje i zabio četiri gola u prvom poluvremenu.

Uoči ogleda s Hrvatskom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, a posebno su promatrali jednog igrača. Radi se o Alexu Sandru, lijevom beku koji je propustio prošle dvije utakmice zbog ozljede koju je zadobio protiv Švicarske.

Ipak, brazilski Globo piše da je Sandro izgledao potpuno oporavljeno te da je normalno trenirao s ostatkom ekipe. Sada jedino postoji dvojba oko toga hoće li ga Tite odmah vratiti u početnu jedanaestoricu ili će na lijevom beku opet biti dešnjak Danilo, a na desnom beku Eder Militao, inače stoper. Zasad je, čini se, izglednija opcija da Sandro ipak krene s klupe.

Dakle, Globo tvrdi da je sastav Brazila za Hrvatsku sljedeći: Alisson, Eder Militao (Alex Sandro), Thiago Silva, Marquinhos, Danilo – Casemiro i Lucas Paqueta – Raphinha, Neymar, Vinicius – Richarlison.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8.8 ° C
9.4 °
7.8 °
83 %
1.5kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: