7.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Brazilski mediji: Tite, kur*in sine, nisi dao Neymaru pucati. Magarče jedan

Pročitajte još:

“Neymar je bio peti izvođač. Peti penal je najpresudniji, najteže ga je izvesti. Tko god ga izvodi, ima najveći pritisak. Zato je Neymar bio taj koji ga je trebao pucati”, rekao je nakon šokantnog ispadanja od Hrvatske u četvrtfinalu SP-a sad već bivši brazilski izbornik Tite. Brazil je poveo golom Neymara (105+1), a izjednačio je Bruno Petković u 117. minuti.

U raspucavanju penala junak utakmice Dominik Livaković je obranio udarac Rodryga, a Marquinhos je pogodio vratnicu, dok su za Hrvatsku pogodili Vlašić, Oršić, Majer i Modrić. Brazil ide kući, igrači i navijači su u suzama, Tite više nije izbornik, a brazilski mediji žestoko su udarili po brazilskom treneru.

”Gotovo je! Ovo je Titeova pogreška. Potpuna sramota. Kurvin in sin nije dao Neymaru da izvodi jedanaesterac. Najboljem izvođaču jedanaesteraca na svijetu nisi dao da puca… Magarče”, rekao je bivši brazilski nogometaš Neto pa nastavio:

”Ti si idiot. Sramota od trenera. Najgori trener u povijesti brazilske nogometne reprezentacije”, sasuo je Neto salvu uvreda na račun sada već bivšeg izbornika.

Mediji su mu zamjerili i stavljanje Edera Militaa na poziciju desnog beka od prve minute u današnjoj utakmici.

”Moramo kriviti Titea za ovu blamažu. Kao prvo, pozvao je bekove kojima ne vjeruje poput Danija Alvesa. Danas je pak napravio još luđu stvar, desnog beka Danila je stavio na lijevog, a za šećer na kraju uveo Militaa na poziciju koju uopće ne igra”, piše Uol sport.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: