3.9 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Srpski mediji o Dalićevoj izjavi: Hrvati ne mogu bez provokacija

Pročitajte još:

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić nakon pobjede nad Brazilom i plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva dao je izjavu o kojoj se piše u srpskim medijima. “Ovo je pobjeda Hrvatske, svi su dali svoj maksimum. Sve svoje prijatelje bih pozdravio koji pišu o Hrvatskoj. Uživajte, hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo. Ovi moji igrači nisu normalni”, rekao je Dalić.

“Hrvati ne mogu bez provokacija! Ponovo slave pobjedu vrijeđajući žrtve rata!” piše u naslovu Informera, dok je Kurirov naslov: “Hrvati i kad slave ne mogu bez politike: Izbornik Dalić poslije velike pobjede nad Brazilom prvo čestitao braniteljima.”

“Pričao o ratu u Jugoslaviji: Kažnjeni zbog Borjana, a sada izbornik provocira?!” objavio je Mondo. “Skandalozne riječi izbornika Hrvatske nakon pobjede nad Brazilom izazvale buru u Srbiji”, naslov je teksta na portalu Nova.rs, a Sportal piše: “Hrvatski branitelji, ovo je za vas, Hrvati opet slave uz sjećanje na rat: Izbornik nije birao riječi.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
5.2 ° C
8.7 °
2.8 °
80 %
0.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
7 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: