6.9 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Čačić zadovoljan sam! Stvara se nemir da je prvenstvo trebalo biti gotovo prije 10 kola

Bilo je dosta grešaka u našoj igri, nismo bili precizni i točni, vidjelo se da su neki igrači umorni, Šutalo je igrao dvije utakmice, Ristovski isto, nemamo Perića, Petkovića, rekao je Čačić

Pročitajte još:

Rezultat je realan, mi smo kroz dominaciju htjeli do bodova i golova, ali nismo uspjeli. Zasluge idu i domaćinina, koji su se organizirano branili i kroz kontre prijetili, dok smo mi teško stvarali prilike, rekao je Ante Čačić nakon remija Gorice i Dinama 1-1.

Dinamo je poveo nakon pola sata igre golom Ljubičića, ali u 85. minuti sjajnim je golom izjednačio Josip Mitrović.

“Primili smo jedan eurogol u Puli, a danas opet. Gorica je imala šanse i nakon izjednačenja i moram biti zadovoljan bodom. Bilo je dosta pogrešaka u našoj igri, nismo bili precizni i točni. Kod nekih se igrača vidio umor, Šutalo je igrao dvije utakmice, Ristovski isto, nemamo Perića, Petkovića. Čestitke domaćinima na moralu, ne predaju se”, nastavio je i zaključio:

“Nije isto kad smo kompletni i kad nismo, a nadam se da nećemo više primati ovakve eurogolove. Uzeli smo bod. I dalje imamo solidnu zalihu, ali ne treba nam stres. Stvara se nemir da je prvenstvo trebalo biti gotovo prije 10 kola. To je teško i nemoguće.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: