15.9 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Užas u Pragu: Učenik iz Istre poginuo na maturalcu u Pragu

Na maturalnu putovanje otišlo je 87 učenika, maturanata iz tri i pol razreda, te četiri profesora, rekao je ravnatelj Krešimir Bronić iz srednje škole “Mate Balote” u Poreču

Pročitajte još:

Maturant porečke srednje škole poginuo je na maturalnom putovanju u Pragu.

– Maturant naše srednje porečke škole nažalost smrtno je stradao na maturalnom putovanju u Pragu. Više od toga ne mogu govoriti jer još uvijek čekamo izvješće od strane tamošnje policije – rekao je ravnatelj Krešimir Bronić iz srednje škole “Mate Balote” u Poreču za 24sata.

“Kao ravnatelj škole osjećam se užasno loše. Nisam bio prisutan, odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublju sućut roditeljima i cijeloj obitelji u ime cijele škole i u svoje osobno ime. Jako sam pod stresom, svi smo u velikom šoku” – rekao je Bronić.

Inače, prema informaciji iz škole tragičan događaj dogodio se u noći s petka na subotu. Na maturalno putovanje otputovalo je 87 učenika, maturanata iz tri razreda, te četiri profesora. Na maturalno putovanje krenuli su u četvrtak. a trebali su ostati do nedjelje, no zbog cijele situacije koja je sve duboko potresla, već su u subotu krenuli za Poreč.

Iz istarske policije navode kako su upoznati s ovim događajem putem medija, ali kako nemaju nikakve pojedinosti jer se nesreća nije dogodila na području Istre.

Uzoran učenik

Kako saznaje Glas Istre, učenik koji je nažalost poginuo u Pragu bio je uzoran, nije bio problematičan, a ono što se dogodilo je nesretni slučaj. S učenicima u Pragu je, saznajemo, nekoliko profesorica, koje su u šoku. Neslužbeno se doznaje da učenik nije iz Poreča, već iz Umaga, te da je stradao prilikom pada sa zgrade.

Iz istarske policije su nas izvijestili da znaju za događaj, no informacija o okolnostima nemaju.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: