11.2 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Za ubojstvo MMA borca u Srbiji sumnjiče dva nogometaša. Jedan je rođen u Zagrebu

Policija je sada identificirala dvojicu osumnjičenika za ubojstvo te traga za Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23). Obojica osumnjičenika su nogometaši

Pročitajte još:

MMA reprezentativac Srbije Stefan Savić (23) ubijen je u nedjelju nožem nakon što ga je napadač prethodno jurio niz Dobračinu ulicu u Beogradu. Savića je napadač ubo nožem ispod pazuha u blizini srca, a napadač je nakon toga pobjegao u nepoznatom pravcu.

Traga se za Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23), a policija poziva sve građane koji imaju korisne informacije da se jave.

Obojica osumnjičenika su nogometaši. Srpski mediji navode da prema podacima s interneta Daničić igra u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi. Daničić je rođen u Zagrebu, a još nije poznato zašto je bio u Beogradu. Gačević igra u prvoj postavi nogometnog kluba Crvena zvezda Mali Mokri Lug.

983f4589 7571 409a a3e6 6fb97e2ae3ca

Portal Nova.rs neslužbeno doznaje kako je motiv ubojstva osveta zbog događaja od prije dvije godine. Tada su se navodno Gačević i Daničić sukobili sa Savićem na Adi Ciganliji, pri čemu je izbila tučnjava u kojoj je Savić jednom od osumnjičenika slomio vilicu.

2 1

Stradao i slučajni prolaznik
Podsjetimo, Savić je ubijen u noći između subote i nedjelje u Dunavskoj ulici, na Dorćolu, u centru Beograda. “Kako bi izbjegao sukob, Savić je počeo bježati Dunavskom ulicom. U jednom trenutku muškarci ga sustižu, obaraju na nogostup i počinju šutirati. Ne zadugo jedan od napadača vadi nož i ubada mladića”, ispričao je Telegrafov sugovornik.

Napad je pokušao spriječiti slučajni prolaznik Stefan M. (22), kojem su napadači također zadali više ubodnih rana. “Izbodenog mladića Stefana M. prijatelj stavlja u vozilo i na putu do bolnice obavještava policiju da se u Dunavskoj ulici dogodio zločin”, objasnio je Telegrafov sugovornik.

“Oni su inspektorima ispričali da su prolazili ulicom kada su vidjeli kako dvojica udaraju i na kraju nožem ubadaju mladića. Dok su ga pokušavali zaštititi, napadač je jednog od njih ubo u prsa. Objasnili su da je Stefan istrčao iz auta kako bi pomogao mladiću kojeg nije ni poznavao”, dodao je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
9.9 ° C
12.1 °
6.1 °
82 %
1kmh
0 %
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: