14.6 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Englezi potvrdili: Hajduk vjeruje da je favorit za dovođenje Perišića

Navijači Hajduka sanjaju naslov prvaka, ali i dolazak hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Pročitajte još:

Taj san bi se mogao pretvoriti u stvarnost, iako je još daleko spomenuta opcija. No da se nešto događa dao je naslutiti i Nizaar Kinsella, koji piše za Standard Sport.

“Ivan Perišić razmatra svoje opcije u budućnosti, a aktualni ugovor mu istječe na kraju sezone. Hajduk Split vjeruje da je glavni favorit za potpisivanje svog bivšeg igrača akademije u siječnju.”

Nova potvrda da se nešto događa

Ovo je još jedna u nizu potvrda kako se između 34-godišnjeg Perišića i Hajduka uistinu nešto događa. Perišića se ovog ljeta povezivalo s povratkom u Hajduk, za čiju prvu momčad nikad nije igrao jer je kao vrlo mlad igrač otišao u Sochaux. U Tottenham ga je doveo Antonio Conte, nakon čijeg je odlaska stigao Ange Postecoglou.

Australac se navodno isprva planirao riješiti Perišića, koji ima veliku plaću, ali se predomislio i zadržao ga. Perišić zasad redovno ulazi s klupe, a prema pisanju engleskih medija u Tottenhamu zarađuje oko sedam milijuna eura po sezoni. Ipak, pristao bi na drastično smanjenje plaće dolaskom u Hajduk.

Hajduk je davno potvrdio interes

Krajem srpnja Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius za Novu TV je rekao: “Perišić ima godinu dana ugovor s Tottenhamom. Pratimo situaciju. Pokušat ćemo to realizirati svim silama, dat ćemo sve od sebe. Ne želim otkriti je li već bilo nekog kontakta.

Ponavljam, pratimo situaciju. Perišić je jedan od boljih igrača u Europi, ima ponude drugih klubova, on želi igrati u Hajduku, ali ima jako dobar ugovor u Tottenhamu. Koliko ja znam, tamo ozbiljno računaju na njega. Ako ne uspijemo sad, vidjet ćemo što će biti na zimu.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
17.2 °
11.4 °
67 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: