7.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Evo gdje možete gledati utakmicu Hrvatske i Maroka

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Protivnik je Maroko, a utakmica u Dohi počinje u 11 sati. Prijenos utakmice može se gledati na HTV-u 2, kao uostalom i cijeli turnir u Kataru.

Čekanju je došao kraj, četiri godine i četiri mjeseca prošlo je od povijesnog finala protiv Francuske i srebra zlatnog sjaja, a danas Hrvatska kreće u boj na nove slavne staze Svjetskog prvenstva.

‘Vatreni’ će od 11 sati na stadionu Al Bayt, koji prima 60.000 ljudi, sučeliti snage protiv neugodnog Maroka u prvom kolu Mundijala. Najavljuje se gromoglasna podrška vatrenih Marokanaca, a i naši reprezentativci će imati vjetar u leđa. Možda ne onako brojan kao prije četiri godine u Rusiji, ali itekako zvučan. Očekuje se oko 1500 hrvatskih navijača uz glavno oružje. Zastavu od 200 metara koju će razviti nekoliko sati uoči utakmice.

Naši igrači su, kako bi se reklo, itekako našpanani i spremni za otvaranje prvenstva. Posljednjih pet dana brusili su formu u Dohi, svi su na raspolaganju i bez ozljeda, a izbornik Zlatko Dalić već zna tko će krenuti od prve minute.

– Iskoristili smo ovo kratko vrijeme da se priviknemo na vrijeme, klimu i uvjete koji nas čekaju. Jako sam zadovoljan, dečki su maksimalno odradili svoj posao, spremni su za utakmicu. Imao sam dileme oko sastava, ali odabrao sam za sutra ono najkvalitetnije što se tiče brzine, agilnosti, energije i iskustva. Ekipa će biti na nivou. Livaja se oporavio, uključio se u trening. Imamo puno iskustva u ekipi, puno mladosti i taj miks je dobar. Utakmica je jako izazovna i trebat će nam pameti, iskustva i energije. Neću kvariti običaj pa neću govoriti o sastavu. Vjerujem da smo dobro izabrali – rekao je izbornik.

Emisija uoči utakmice počinje u 10 sati, a prijenos je od 11 sati na HRT 2 i platformi HRTi.

Kako koristiti uslugu HRTi?

Usluga je besplatna i dostupna samo na području RH. Korisnici osobnih računala ne trebaju ugraditi nikakvu aplikaciju, nego u svoj preglednik upisuju e-adresu https://hrti.hrt.hr/ i registriraju se.

Korisnici pametnih telefona, tableta i pametnih televizora trebaju u trgovini aplikacija potražiti aplikaciju HRTi i registrirati se nakon što se aplikacija postavi.

Za uređaje Andoroid vrijedi poveznica: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.hrt.hrti

Za uređaje iOS vrijedi poveznica:
https://apps.apple.com/us/app/hrti-ott/id1412033720?ls=1

Za uspješnu je registraciju potrebno točno upisati svoju lozinku i e-adresu,  označiti Captchu, prihvatiti uvjete korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka. Nakon toga ćete dobiti e-potvrdu na vašu e-adresu koju morate potvrditi unutar razdoblja od 24 sata te ćete tako aktivirati svoj korisnički račun.

Registracija je moguća i odabirom opcije Prijava putem Facebook odnosno Prijava putem Google gdje se  koriste postavke vašeg  Google ili Facebook korisničkog računa.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: