6.8 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Gibon Kent nosi dobre vijesti: Hrvatska će nadjačati Brazil

Pročitajte još:

Gibon Kent u zagrebačkom Zoološkom vrtu prognozirao je pobjednika utakmice Hrvatske i Brazila na Svjetskom prvenstvu. Ako je vjerovati Kentu, u polufinale će Hrvatska.

Ispred sebe je imao hranu u kutijama s hrvatskom i belgijskom zastavom, a Kent je odabrao kutiju s hrvatskom zastavom te tako predvidio pobjedu Vatrenih.

Podsjećamo, gibon Kent, inače dugogodišnji nogometni “komentator” zagrebačkog ZOO-a, dosad je znao i pogriješiti pa je tako zaključio da će utakmica Hrvatske i Kanade ostati bez pobjednika. No to se nije dogodilo, već su Vatreni pobijedili. Za utakmicu protiv Belgije također je predvidio pobjedu Hrvatske, no utakmica je završila neriješenim rezultatom.

Njegovo predviđanje utakmice osmine finala bilo je točnije. Kent je odabrao Hrvatsku, što se pokazalo točnim jer su Vatreni izbacili Japan boljim izvođenjem jedanaesteraca. Nadamo se da je Kent uhvatio predviđačku formu pa da će se i ovo njegovo predviđanje pokazati točnim.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
7.2 ° C
8.8 °
4.8 °
80 %
1kmh
0 %
Čet
7 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
8 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: