6.8 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Gvardiol ‘uništavao’ Brazilce u oblijepljenim kopačkama

Pročitajte još:

Joško Gvardiol protiv Brazila je odigrao još jednu ‘doktorsku’ utakmicu, zadivio svijet i s ‘vatrenima’ osigurao polufinale Svjetskog prvenstva u Katru.

A sve je to učinio u kopačkama oblijepljenim bijelom trakom. Njegove kopačke marke “Adidas” nemaju vezice, pa ih je vjerojatno zalijepio jer su se proširile. Zašto ne nosi nove? Možda zbog praznovjerja…

‘Joško, legendo, samo nastavi ovako! Skromno i ponizno!’, poručio je popularni nogometni influencer Marin koji stoji iza TikTok i Instagram profila ‘footbvllboots’. Marin je veliki obožavatelj nogometa i nogometne opreme, a zapazio je i specijalni dodatak na kopačkama Joška Gvardiola – oblijepljene su sivom ljepljivom trakom.

Iako su pogledi svih obožavateljica mladoga Joška usmjereni na isklesano tijelo i muževnu bradu, čudno je da ženska opsesija cipelama nije zamijetila da je radna obuća našeg istaknutog stopera na utakmici s Brazilom bila ‘sklepana’ sivom ljepljivom trakom.

Popularni nogometni influecer Marin zaključio je da je riječ o ‘prerazgaženim’ kopačkama koje Gvardiol nije htio mijenjati.

@footbvllboots Stroj 🦾 #viral #foryou #gvardiol #kopacke #⚽️ ♬ Originalton – KROAT

Budući da je riječ o Adidas X kopačkama bez vezica, Gvardiol ih nije mogao stegnuti vezicama kao što bi inače učinio, već se dobro snašao i zalijepio kopačku uz nogu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: