10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

FIFA je pokrenula istragu: Ključnom igraču prijeti suspenzija za utakmicu s Hrvatskom!

Pročitajte još:

Obične uvrede koje je uputio nizozemskom izborniku mogle bi ga stajati polufinala, iako argentinski mediji to demantiraju!

Nižu se skandali s utakmice Argentine i Nizozemske ! Vidjeli smo utakmicu u kojoj su svi bili jako nervozni, a smirivanju strasti nije pomogao ni sudac Mateu Lahoz koji je podijelio 16 žutih i jedan crveni karton. Lionel Messi svađao se s protivničkim igračima, nizozemski napadači su ga prozivali, prozivao je suca , vidjeli smo i provokacije kod penala…

A ono što nismo do kraja vidjeli je okršaj Emiliana Martineza i Louisa Van Gaala, zbog kojeg Martinezu prijeti suspenzija za polufinalni dvoboj s Hrvatskom! Navodno je Martinez prišao Van Gaalu nakon penala i rekao mu:

“Jebao sam te dva puta, dva puta sam te jebao, pederčino”, dobacivao je Martinez Van Gaalu dok ga je trener golmana Argentine pokušao smiriti.

Kasnije je ovako pokušao opravdati svoj primitivni ispad: “Čuo sam Van Gaala kako govori: ‘Imamo prednost u penalima, ako idemo na penale, pobijedit ćemo.’ Mislim da mora držati jezik za zubima.” Sada Martinezu zato što nije mogao držati jezik za zubima prijeti propuštanje polufinala protiv Hrvatske. FIFA je naime potvrdila da je protiv Martineza pokrenula postupak nakon što ga je sudac Lahoz prijavio zbog navedenog, ali i zbog izjava koje je golman dao o sucu:

Izvrijeđao i suca. “Sve je dao Nizozemcima i vratio ih u meč. Htio nas je izbaciti”
“Sudac im je dao sve i vratio ih. Dao im je 10 minuta produžetka bez razloga. Samo je želio da postignu gol. Taj čovjek je lud. Zato što je njegova Španjolska eliminirana, htio je nas izbaciti. On je najgori sudac na Svjetskom prvenstvu. Nadam se da ga više nećemo imati jer je beskoristan.”

Ovo bi moglo rezultirati suspenzijom sjajnog golmana Argentine nakon što je FIFA priopćila: “Disciplinska komisija FIFA-e otvorila je postupak protiv Argentinskog nogometnog saveza zbog mogućih kršenja članaka 12 (Nedolično ponašanje igrača i službenih osoba) i 16 (Red i sigurnost na utakmicama) Disciplinskog kodeksa.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: