7.5 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Stigle su tri ponude za Gvardiola: Najslabija iznosi čak 90 milijuna eura, a evo tko nudi najviše!

Pročitajte još:

Hrvatska je jedna od glavnih tema i ovog Svjetskog prvenstva, a posebice igrači Vatrenih koji su definitivno oduševili.

Jedan od onih koji je zapalio interes svjetskih klubova svakako je Joško Gvardiol koji je već proglašen ponajboljim stoperom svijeta u ovome trenutku.

Pouzdani Santi Aouna s Footmercata piše da je Leipzig dobio za Gvardiola službene ponude.

Prva je ona Chelseaja, koji nudi odštetu od 90 milijuna eura, zatim Manchester Uniteda, koji daje 95 milijuna eura, te Manchester Cityja. Klub Pepa Guardiole za Gvardiola nudi čak 100 milijuna eura plus bonuse.

Spomenuti izvor navodi da je Bayern poslao službeni upit Leipzigu koliko traži za Gvardiola, ali da za razliku od engleskih klubova nije dao ponudu za njega. Aouna dodaje da Gvardiol želi u Englesku.

Sjajni nastupi Joška Gvardiola za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu učinili su mladog stopera još traženijim nego prije SP-a, kada su pouzdani izvori pisali da je gotovo riješen njegov transfer u Chelsea, uz napomenu da je u taj klub trebao prijeći nakon što završi sezonu u Leipzigu, i to za oko 100 milijuna eura, i tako postati najskuplji branič u povijesti. Tvrde da je njegovo produljenje ugovora s Leipzigom koje je slijedilo samo paravan.

Gvardiol bi u slučaju da je točna bilo koja od navedenih cifri transferom postao najskuplji branič u povijesti. Srušio bi dosadašnjeg rekordera Harryja Maguirea, za kojeg je Manchester United prije tri godine Leicesteru platio 87 milijuna eura. Leipzig bi na Gvardiolu mogao zaraditi pet puta više od iznosa za koji ga je prošle godine doveo iz Dinama.

Dinamo? U slučaju da se realizira transfer od 100 milijuna eura, u Maksimirsku 128 past će gotovo 17 milijuna eura. A taj iznos gotovo je identičan onoj cifri po kojoj je otišao iz Dinama, tad je Dinamo zaradio 18.8 milijuna eura.

Nema sumnje da će transfer Gvardiola, kad bude gotov, biti najveći za Dinamo u povijesti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
9 ° C
9.4 °
5.4 °
74 %
6.2kmh
75 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: