13.8 C
Zagreb
Utorak, 7 svibnja, 2024

Hajduk predstavlja rezervnu garnituru: U novoj sezoni prvi put u povijesti imati zeleni dres

Hajduk će predstaviti treći dres u srijedu 21. lipnja na platou ispred HVK Gusar u Spinutu.

Pročitajte još:

Nakon početka priprema koje su za Hajduk počele početkom tjedna u Splitu se spremaju za veliko predstavljanje njihove treće garniture dresova. Prošle sezone je to bio zlatni dres, a od iduće ćemo ih gledati, nagađa se, u pomalo neočekivanoj zelenkastoj varijanti.

“Nova garnitura dresa simbolizira našu predanost tehnološkoj inovaciji, stilu i ekološkoj odgovornosti. U skladu s Hajdukovim dugogodišnjim angažmanom u promicanju ekološke svijesti, eko kampanja ‘Za bolji svit Hajduk Split’ ima za cilj naglasiti važnost očuvanja okoliša i promicanje održivosti. Novi treći dres predstavlja simbol te ekološke svijesti, simbolizirajući snagu i predanost Hajduka u stvaranju boljeg i ekološki održivog svijeta.

Jedinstvena karakteristika ovog dresa je njegova izrada od 100% reciklirane plastike, certificirane prema ‘Global Recycled Standard’. Za izradu samo jednog dresa koristi se čak 13 plastičnih boca od 0,5 litara, čime se pridonosi smanjenju otpada i zaštiti prirode. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine koja prati koncept ‘body mapping’, osiguravajući udobnost i optimalno prozračivanje. Perforacije na određenim područjima dresa stvaraju poseban vizualni efekt i istovremeno omogućuju bolje ventiliranje tijekom intenzivnih sportskih aktivnosti.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.8 ° C
14.1 °
12.5 °
72 %
1.5kmh
0 %
Uto
23 °
Sri
18 °
Čet
19 °
Pet
21 °
Sub
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9292
GBP
1,1664
CHF
1,0238
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: