10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Hoće li Messijeva objava srušiti rekord i imati najviše lajkova?

Legendarni nogometaš je nakon pobjede na Svjetskom nogometnom prvenstvu objavio nekoliko fotografija, a sve su prikupile nevjerojatan broj oznaka 'sviđa mi se'

Pročitajte još:

Nogometaš Lionel Messi (35) je nakon pobjede argentinske reprezentacije na SP-u u Katru objavio niz fotografija na Instagramu. Na nekima pozira sam s peharom, a na jednoj je pozirao sa svojim timom.

Samo 17 sati nakon objave fotografije nogometaša skupile su nevjerojatna 52 milijuna lajkova. Trenutačno objava broji više od 54 milijuna lajkova, a Lionel Messi na Instagramu ima 401 milijun pratitelja.

“Svjetski prvaci! Sanjao sam o tome često, ne mogu vjerovati. Hvala mojoj obitelji, svima koji me podržavaju i svima koji su vjerovali u nas. Pokazali smo da smo sposobni postići ono što smo zacrtali. To je snaga svih koji se bore za isti san. A ovo je bio san svih Argentinaca. Uspjeli smo! Ajmo, Argentina!” napisao je Messi u opisu objave koja je ujedno postala najlajkanija fotografija svih sportaša ikad.

Objava je nadmašila fotografiju na kojoj Leo Messi i Cristiano Ronaldo igraju šah na kovčegu brenda Louis Vuitton. Ta je fotografija objavljena prije mjesec dana, a trenutno ima više od 42 milijuna lajkova. Ipak, Cristiano Ronaldo je i dalje najpraćenija osoba na Instagramu. Trenutno ga prati 519 milijuna ljudi.

No Messijeva objava trenutno se približava vrhu najlajkanijih fotografija u povijesti Instagrama. Prvo mjesto i dalje drži poznato jaje s 55.8 milijuna lajkova.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: