10.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Hoće li ovo postati najlajkanija fotografija u povijesti Instagrama? Fotka bi mogla oboriti rekorde

Pročitajte još:

Cristiano Ronaldo i Leo Messi ‘zapalili’ su internet zajedničkom fotografijom u sklopu kampanje modnog brenda Louis Vuitton. Dvojac koji je obilježio nogometno 21. stoljeće na spomenutoj fotografiji igra šah, a na internetu traje rasprava i tko vodi u partiji.

Ronaldo ima figuru više (lovca), ali ako je Messi na potezu onda će ga matirati, tvrde jedni, dok su drugi mišljenja da Ronaldo ima mat u jednom potezu. Što vi mislite?

Obojica nogometaša fotografiju su objavila na svojim Instagram profilima, a na računu Cristiana Ronalda slika je u manje od 16 sati skupila nevjerojatnih 30 milijuna lajkova. Na Messijevom Instagramu slika je skupila nešto više od 23 milijuna lajkova.

Iako nisu prošla ni 24 sata od njezine objave, slika je već u vrhu najlajkanijih fotografija u povijesti Instagrama i trenutno se nalazi na četvrtom mjestu. Najlajkanija fotografija i dalje je poznato jaje s 55.8 milijuna lajkova, a slijede ga Ronaldova slika na kojoj je objavio da će dobiti blizance i posljednja objava repera xxxtentaciona prije nego što je ubijen pucnjem u glavu.

Slika je dio kampanje Louis Vuittona
Messi i Ronaldo pozirali su zajedno za reklamu za Louis Vuitton, a slika je objavljena dan prije početka Svjetskog prvenstva u Kataru.

“Pobjeda je stanje uma”, stoji u opisu fotografije na službenim profilima modnog brenda. Fotografiju je snimila poznata fotografkinja Annie Leibovitz.

“Uz dugu tradiciju izrade kovčega za najpoželjnije sportske trofeje na svijetu, naša kuća slavi dvojicu najtalentiranijih nogometaša današnjice”, napisali su iz Louis Vuittona.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: