24 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Hrvati slavili, Armenac prišao s leđa Modriću i tražio ga dres

Hrvatska je slavila na Maksimiru 1:0 u zadnjem susretu kvalifikacija za Euro i plasirala se na 13. veliko natjecanje.

Pročitajte još:

Pri slavlju jedan od Armenaca prišao je kapetanu Vatrenih Luki Modriću s leđa te ga pitao za dres. No, po izrazu lica izgleda da od toga ipak nije bilo ništa…

Armenci su iskoristili priliku pa se fotografirali s njim, a naravno, mnogi bi htjeli njegov dres. Da ih sa sobom nosi na tisuće, ne bi mogao zadovoljiti sve.

Dok je Čančarević bio te sreće, jedan njegov suigrač ipak je nesretan napustio maksimirski travnjak. Tek što je utakmica završila, jedan armenski nogometaš prišao je Luki i zamolio ga da mu pokloni dres, no hrvatski kapetan očito mu je priopćio da je već rezervirao za nekoga. Vidjela se tuga i razočaranje na njegovom licu, ali ne sumnjamo da mu je dres poklonio netko od drugih hrvatskih nogometaša.

Video pogledajte OVDJE.

Modrić je s reprezentacijom osigurao plasman na svoje deveto veliko natjecanje, a Euro u Njemačkoj trebao bi biti i njegov posljednji ples u najdražem dresu. Izgleda kao da može igrati na ovoj razini još nekoliko godina, ali biologija čini svoje. I uživajmo dok ova bajka traje.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
24 ° C
24.4 °
21 °
41 %
6.2kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
22 °
Sri
14 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: