6.9 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Jeličić pomeo pod s Piksijem i Srbijom kao rijetko tko: Osam primljenih golova i jedan bod. Sad ćao

Pročitajte još:

Nogometaši Švicarske svladali su Srbiju sa 3:2 (2:2) i kao drugoplasirana reprezentacija skupine G pridružili su se u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru reprezentaciji Brazila koja je unatoč porazu 0:1 od Kameruna osvojila prvo mjesto.

Švicarci su dali dva beskamatna kredita koje Srbi nisu iskoristili, pa ih nije puno koštalo. Srbija je taktički neuredna momčad. Švicarci su iskoristili prednost na bokovima. Iz takvih situacija zabili su dva gola. S druge strane, poklonili su dva gola. Sistemski Srbija nije naštetila Švicarskoj. Nisam vidio rad njihovog izbornika, nije utjecao na stanje na terenu”, rekao je Jeličić.

“Švicarska nije sklona tehničkim pogreškama, iznenadili su me s ove dvije. No sistemski nisu puknuli. Srbija nema momčad. S jedne strane imate pojedince, a s druge imate uređenu ekipu koja prati svog trenera. Švicarska manjak talenta sakriva talentom i to je poanta ruke izbornika i uređene ekipe”, dodao je Jeličić.

“Piksi je drugi dio igrao desnog bočnog”
“Jeste li primijetili vođenje utakmice Yakina i Piksija? Jedan trener je stabilan i zna vladati svojom ekipom i slijedi ga. Piksi je drugi dio igrao desnog bočnog, odnosno većinu utakmicu se primao za glavu i komentirao na suđenje.

Odavao je nervozu, to su bitne stvari jer treneri svojim govorom tijela govore igračima kako se treba ponašati. Ako si ti nervozan, ako gestikuliraš, vidjeli ste i kako igrači ulaze u nervozu. Vođenje momčadi je iznimno važno”, smatra Jeličić.

” Tomislav (Stipić, op. a.) i ja smo se umorili od raščljanjivanja srpske reprezentacije. Sve se reklo. Jedna reprezentacija koja ima individualce na jednom nivou, a primili su osam zgoditaka u tri utakmice, imaju jedan bod i “Ćao”


Standings provided by Sofascore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
6.6 ° C
7.2 °
4.9 °
92 %
2.1kmh
100 %
Uto
7 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: