15.9 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Jeličić zapanjio izjavom: Sponzoruše čekaju u niskom startu, znaju Gvardiolovu cijenu bolje od Romana

Pročitajte još:

Joško Jeličić je stručni komentator u HRT-ovoj emisiji Qatara

Nakon što su u petak odigrane posljednje utakmice grupne faze SP-a u Kataru, u kojima su nogometaši Švicarske svladali Srbiju sa 3-2 (2-2) i kao drugoplasirana reprezentacija skupine G pridružili su se u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru reprezentaciji Brazila koja je unatoč porazu 0-1 od Kameruna osvojila prvo mjesto, u HRT-ovoj emisiji Qatara stručni sukomentator Joško Jeličić koji je dao svoj osvrt.

“Malo me strah što se tiče Gvardiola, s obzirom na to da nema djevojku, a znam pouzdano da sponzoruše stoje u niskom startu, znaju njegovu cijenu na Transfermarktu bolje od Fabrizija Romana, ali kad sam vidio njegovu majku i jednu Knjazovu emisiju kako je to odgojen momak, siguran sam da u tom smjeru neće biti nikakvih izazova. Ponosan sam na Joška Gvardiola”, kazao je Jeličić.

Jeličić je inače veliki fan mladog hrvatskog braniča te ga često hvali u svojim komentarima i analizama. Tako je prije utakmice s Belgijom ustvrdio kako je Gvardiol “najbolji stoper na svijetu”.

“Taj mali Gvardiol, koji je najbolji stoper na svijetu, bez ikakve dileme, on je nakon utakmice sam rekao da je kriv za gol. On je 2002. godište, a igra Svjetsko prvenstvo kao u kvartu. Ima dovoljno samokritike, ali i svjestan što je dobro, a što nije”, kazao je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.4 ° C
16.6 °
13.1 °
81 %
1kmh
0 %
Sub
16 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: