10.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Piksi nakon kiksa: Ne daj Bože da smo pobijedili, a da nismo prošli

Pročitajte još:

Nogometna reprezentacija Srbije poražena je od Švicarske (2:3) i nakon grupne faze natjecanja ispala sa Svjetskog prvenstva u Kataru. Jedan detalj s utakmice izazvao je veliku pozornost, a glavni akter bio je Švicarac albanskog podrijetla Granit Xhaka koji je isprovocirao srpsku klupu. Svoj komentar na ovo imao je i srpski izbornik Dragan Stojković Piksi.

– Moguće, ali nisam siguran što se točno dogodilo. Vjerojatno. Ne mogu vam točno reći što se dogodilo. Vjerojatno je provocirao, događa se, napetost je velika. Možda vam igrači mogu reći, ali ja ne znam što se zapravo dogodilo. Bilo je napetosti, ali ne mogu reći pravi razlog što se dogodilo. Ponekad do napetosti dođe i nesretnim okolnostima, ali to je normalno za ovakvu utakmicu – istaknuo je Stojković.

Kamerun je u drugoj utakmici pobijedio Brazil 1:0, čime je Srbija završila na posljednjem mjestu skupine H. “Ne daj Bože da smo pobijedili, a da nismo prošli. Nisam mogao vjerovati. Kada vidite tko je sve ispao s natjecanja: Belgija, Danska, Urugvaj, Njemačka… Ovo prvenstvo je nepredvidivo”, zaključio je Stojković.

Švicarska je povela u 20. minuti golom Xherdana Shaqirija, koji je snažno pucao u prvi kut golmana Vanje Milinković-Savića. Aleksandar Mitrović izjednačio je šest minuta kasnije, kada je glavom pogodio nakon ubačaja Dušana Tadića. Momčad izbornika Dragana Stojkovića preokrenula je u 35. minuti.

Tadić je podvalio loptu, a Dušan Vlahović pucao je i zabio iz teške situacije. Na poluvrijeme se otišlo s 2:2 jer je Breel Embolo u 44. minuti bez problema gurnuo loptu u mrežu nakon asistencije Silvana Widmera. Tek što je počelo drugo poluvrijeme, Švicarci golom Rema Freulera došli do pobjede.

Pitali su ga hoće li ostati izbornik Srbije. “Naravno, u ožujku počinjemo kvalifikacije za Europsko prvenstvu, imamo veliku želju igrati ondje. Bit ću puno zadovoljniji ako će mi igrači biti zdravi i u top formi”, dodao je izbornik Srbije.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: