14.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Jeste li shvatili što je Borjan napravio? I on bi mogao nadrapati…

Pročitajte još:

Disciplinska komisija Fife otvorila je disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog ponašanja dijela navijača na utakmici FIFA Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Kanade, objavio je HNS

Kanadski golman Milan Borjan je rođen u Kninu, no našoj javnosti postao je poznatiji po kontroverznim i neprimjerenim izjavama u kojima je Dalmaciju prozvao ‘srpskom’.

Kada je Hrvatska slavila 4-1, na tribinama je osvanuo plakat uvredljivog sadržaja, a i povici su bili uvredljivi. Borjan je nakon utakmice rekao da je dobio puno poruka od bijesnih hrvatskih navijača nakon što je prije utakmice procurio njegov telefonski broj.U međuvremenu, oglasio se HNS s nekim detaljima oko istrage: “Disciplinska komisija Fife otvorila je disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog ponašanja dijela navijača na utakmici FIFA Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Kanade. HNS je prijavljen zbog diskriminatornog i ksenofobičnog ponašanja dijela hrvatskih navijača na utakmici protiv Kanade, kao i transparenata takvog sadržaja.”

No, u problemima se našao i Milan Borjan, koji je na provokacije navijača reagirao tako da je digao tri prsta. Taj se potez smatra uvredljivim i nacionalističkim pa bi mogao biti novčano kažnjen, baš kao što su bili i Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri koji su prije četiri godine pokazivali dvoglavog orla rukama.

Oni su kažnjeni s deset tisuća franaka, a tko zna kakva kazna čeka vratara Kanade. Dobre vijesti za Borjana je to što neće biti suspendirani, odnosno Xhaka i Shaqiri nisu pretrpjeli nikakve suspenzije.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.3 ° C
14.4 °
11.8 °
36 %
1.5kmh
0 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: