7.5 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Joško Gvardiol našao se na stupu srama a Leipzig ismijali zbog stare objave

Hrvatski reprezentativac nije odigrao utakmicu za pamćenje u rekordnoj večeri Erlinga Haalanda. Manchester City volio bi ga u svojoj momčadi, a neki tviteraši jedva su dočekali da sve okrenu na šalu

Pročitajte još:

Nogometaši Manchester Cityja plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon uvjerljive 7-0 pobjede na svom Etihadu protiv Leipziga, a zvijezda večeri bio je Erling Haaland koji je postigao pet golova.

Prvi susret osmine finala, kada je Leipzig bio domaćin, završio je 1-1, a sva neizvjesnost oko toga tko će proći dalje nestala je u prvom poluvremenu. Vodio je City tada 3-0, a sve je golove postigao Haaland, u 22. iz jedanaesterca, 24. minuti te nadoknadi prvog dijela.

Na samom startu drugog poluvremena City je zabio nova tri gola. Prvo je strijelac bio Ilkay Gundogan u 49. minuti, a potom je nova dva, u 53. i 57., dao Haaland. Sve je okončano golom Kevina De Bruynea u 92. minuti.

Do ove utakmice Norvežanin je ove sezone u Ligi prvaka postigao pet golova, a u ovom susretu mu je trebalo manje od sat vremena za istu brojku. Isto tako, Haaland je postao treći igrač u povijesti Lige prvaka koji je na jednom susretu dao pet pogodaka.

Koliko su ga po društvenim mrežama hvalili nakon prve utakmice u kojoj je zabio jedini gol njemačke momčadi u remiju 1-1, toliko ga sad imaju na meti nakon najtežeg poraza u povijesti kluba. Izdvojili smo neke od memeova:

Talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano nekoliko sati prije utakmice objavio je da je Gvardiol jedan od glavnih ciljeva upravo Manchester Cityja za idući prijelazni rok, da ga cijenie i Guardiola i uprava “građana”. U utrci su i Chelsea i Liverpool, klub za koji Joško navija, ali ništa nije dogovoreno. Vjerujemo da mu sinoćnje izdanje neće previše srušiti cijenu.

Leipzigu se, pak, o glavu obila objava na Twitteru nakon prve utakmice. Na fotografiji duela Haalanda i Gvardiola napisali su: “Jedan od najboljih mladih igrača Europe. I Erling Haaland.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
9 ° C
9.4 °
5.4 °
74 %
6.2kmh
75 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: