7.9 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Juranović: “Možda nisam igrač od 20-30 milijuna eura, ali jedno morate znati…”

Pročitajte još:

Josip Juranović i Bruno Petković na današnjoj konferenciji za novinare hrvatske nogometne reprezentacije govorili su o nadolazećoj utakmici protiv Argentine.

Juranović je protiv Brazila odigrao fantastičnu utakmicu, oduševio je način na koji je Viniciusa ‘strpao u džep’, ali pokazao dobre dionice i u napadu.

Novinari su ga danas pitali osjeća li pred Argentinu pritisak.

“Možda nisam igrač od 20-30 milijuna eura, ali jedno morate znati. Ja nikad nisam odustajao, ni kad sam bio u Hajduku, ni u Poljskoj, ni sad u Celticu. Kad sam bio u Dubravi, Hajduku, bilo je puno skepse. Nakon toga sam otišao u Poljsku, osvojio naslov prvaka i sad u Celtic. Ne obazirem se na to što se o meni priča i piše, samo na svoje nastupe. Nisam ništa pročitao otkad sam stigao u Katar. Rekao sam i agentu da mi ne šalje cponude ako ih bude”, rekao je Juranović.

“Marcelo, Kova i Luka su najbolji hrvatski vezni red, ne znam hoće li se ikad ponoviti to. Njima dati loptu – to je kao da stavite novac u banku. Jako sam sretan što sam tu. Želimo doći doma ponosni i uzdignute glave. Mi smo mala zemlja s velikim srcem. Ne trebamo se bojati nikoga. Analizirat ćemo Argentinu s izbornikom i vidjeti što dalje”, rekao je Juranović.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: