7.4 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Lovren nahvalio Gvardiola: Gvardiol je daleko bolji nego što sam ja bio s 20 godina

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak igra četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Brazila. Na putu do četvrtfinala Vatreni su primili samo dva gola, jedan od Kanade i jedan od Japana.

Osim Hrvatske, dva gola su primili i Brazilci, Nizozemci te Englezi, Argentina je primila tri, Francuska četiri, a Portugal pet golova. Najmanje pogodaka na putu do plasmana među osam reprezentacija svijeta primio je Maroko, samo jedan i to u pobjedi 2-1 protiv Kanade.

Jedno od pitanja koje je Lovren dobio na presici odnosilo se na Joška Gvardiola. Novinare je zanimalo kako Lovren kao veteran u reprezentaciji vidi Gvardiolovu igru, ali i kako savjetuje mladog suigrača.

“Kad sam bio klinac, pratio sam korake Šimunića, Kovača, Križanca i drugih. Gledao sam ih i pratio što rade i upijao sve što su mi govorili. Sad ja imam njihovu ulogu. Možda su oni bili malo žustriji prema meni. Pokušavam pričati s Joškom koliko god je moguće i davati mu savjete”, rekao je Lovren pa dodao:

“On sluša, upija i mislim da je daleko ispred mene kad sam imao 20 godina. Ima kvalitetu koju pokazuje na Svjetskom prvenstvu i prije toga, nije čudo što se svi interesiraju za njega. Nadam se da će i on mene jednog dana spomenuti kao mentora.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
7.3 ° C
7.7 °
5.4 °
83 %
4.6kmh
100 %
Uto
7 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: