18 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Luka Modrić nakon golčine Sevilli stigao u Zagreb

Na Zelenom valu, pored Klaićeve ulice snimio ga je Igor Šoban, a Modrić se nalazio u HNS-ovom autu marke Hyundai. Luka nije vozio već je sjedio na suvozačkom mjestu

Pročitajte još:

Samo dan nakon što je u utakmici 26. kola La Lige zabio za pobjedu Reala 1:0 protiv Seville, Luka Modrić pojavio se u Zagrebu.

Na Zelenom valu, pored Klaićeve ulice snimio ga je Igor Šoban, a Modrić se nalazio u HNS-ovom autu marke Hyundai. Luka nije vozio već je sjedio na suvozačkom mjestu.

“Kak se ovo piše… ‘Ono kad ujutro pogledam na portalima pobjednički gol Luke Modrića protiv Seville i divim se energiji koju ima, a sad je u autu iza tebe na zelenom valu'”, napisao je Šoban na Instagramu.

Kampanja Imalo bi smisla, koju je Dinamo pokrenuo, već neko vrijeme je popularna i među navijačima koji također zazivaju povratak Modrića u Dinamo.

Ipak, ovoga puta osobitog razloga za veselje domaćih navijača nema jer je Modrić u Zagrebu bio samo zbog službenog fotografiranja.

Podsjetimo, u nedjelju je Modrić ušao u igru za Real u 75. minuti utakmice protiv Seville, a samo šest minuta kasnije svojim je drugim prvenstvenim golom ove sezone riješio pitanje pobjednika susreta na Santiago Bernabeuu. Real Madrid je njegovim golom slavio 1:0, no igrači poražene momčadi imali su prigovore na pogodak hrvatskog kapetana koji je riješio taj susret 26. kola španjolskog prvenstva.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.9 ° C
18.3 °
15.1 °
56 %
2.6kmh
20 %
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: