24.4 C
Zagreb
Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Luka Modrić ‘oteo’ Barceloni tursko čudo od djeteta: Odlazim iduće sezone, predajem ti dres

'Ja odlazim iduće sezone i želim tebi predati dres'. Najvažniji faktor, koji je promijenio odluku koju je već donio, da potpiše za Barcelonu i umjesto toga ode u Real, bilo je to što su ga nazvali Modrić i Kroos'

Pročitajte još:

Ako ćemo vjerovati pisanju turskog novinara Volkana Demira, a nemamo razloga ne vjerovati mu, najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić najzaslužniji je za Realovu “podlu krađu” turskog wunderkinda Arde Gülera rivalu Barceloni.

Volkan Demir nogometnom svijetu otkrio je detalje Lukine intervencije koja je učinila svoje…

“Nazvao je Ardu i rekao mu: ‘Ja odlazim iduće sezone i želim tebi predati dres.'” Najvažniji faktor koji je promijenio odluku koju je već bio donio, da potpiše za Barcelonu i umjesto toga ode u Real, bilo je to što su ga nazvali Modrić i Kroos.”

Guler je sve dogovorio s Barcom, ali onda ga je nazvao Modrić
Arda je senzacionalno bljesnuo u Fenerbahčeu u nedavno završenoj sezoni, koju je završio sa 6 golova i 7 asistencija u 35 nastupa. Briljirao je i u reprezentaciji Turske iako za nju ima samo četiri nastupa. Drugi je bio u ožujku protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Euro. Igrao je samo pola poluvremena i njegova reprezentacija je izgubila 2:0, ali je dobio pohvale za pokazano. Prošlog mjeseca fenomenalno je zabio prvi gol za Tursku u pobjedi 2:0 nad Walesom također u kvalifikacijama.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
24.4 ° C
25 °
22.6 °
44 %
8.2kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
21 °
Sri
14 °
Čet
20 °
Pet
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9283
GBP
1,1674
CHF
1,0252
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: