9.1 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Marijan Kustić: Krećemo u izgradnju reprezentativnog kampa

Iz Uefe i Fife pohvalili su rad u hrvatskom nogometu. Na skupštini HNS-a apelirali su i da moramo izgraditi nogometnu infrastrukturu... Savez je ostvario najbolji financijski rezultat u povijesti.

Pročitajte još:

U tijeku je redovna skupština Hrvatskog nogometnog saveza. U Zagreb su stigli izaslanici Uefe i Fife koji su pohvalili učinak i rad u hrvatskom nogometu. Naravno, osvrnuli su se na uspjehe naše reprezentacije svih ovih godina, pohvalili i Davora Šukera i Zvonimira Bobana.

Skupštinarima su lijepo zazvučale pohvale Fifinih i Uefinih izaslanika koji su se jasno odredili kao dio hrvatske nogometne obitelji. A tko to ne bi htio biti dio tako uspješne, prije svega, reprezentativne priče.

UEFA-in: ‘Hrvatska mora uložiti puno više napora za izgradnju nogometne infrastrukture’
Čeferinov izaslanik donio je milozvučne vijesti koje kažu da će HNS u sljedećem razdoblju od četiri godine iz Uefinih programa imati priliku povući dvadesetak posto više novca. Što znači da krovna nogometna organizacija našem nogometnom savezu nudi dodatnih 17 milijuna eura. Lijepo su zvučale protokolarne pohvale, a malo manje lijepo apel Uefina izaslanika koji je kazao da Hrvatska mora uložiti puno više napora za izgradnju nogometne infrastrukture.

“S preko 18 milijuna kuna pomogli smo županijskim savezima. I to jasno govori koliko savez pomaže. Najbolji smo savez u Hrvatskoj, to pokazujemo u poslovnom i sportskom smislu. Sve kreće iz najmanjih sredina i nikada ih nećemo zaboraviti. Dići ćemo infarstrukturu. Veseli me i novi zakon o sportu koji će omogućiti nova ulaganja u stadione naših prvoligaša”, dodao je Kustić.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.7 ° C
11.5 °
6.1 °
82 %
2.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: