14.1 C
Zagreb
Utorak, 14 svibnja, 2024

Modrić još jednom oduševio: Ramos zaplakao po povratku u Sevillu, a onda se začuo glas Luke Modrića

Nije tajna da su kapetan Vatrenih i legendarni španjolski branič veliki prijatelji još iz doba kada su igrali u Realu

Pročitajte još:

Španjolska nogometna ikona Sergio Ramos sinoć je predstavljen pred 23.000 navijača u Sevilli, klubu iz kojeg je otišao prije 18 godina. Odbio je Ramos znatno bogatije ponude iz Saudijske Arabije i Turske, stavio emocije u prvi plan i, kako kaže, ispunio svoj san.

Predstavljanje je bilo vrlo emotivno za legendarnog Španjolca koji nije mogao sakriti suze, ali nije mogao ni slutiti kakvo mu se još iznenađenje sprema.

Luka Modrić mogao je birati iznos koji će zarađivati u Saudijskoj Arabiji, ali odbio je beskonačne milijune i izabrao igrati nogomet iz ljubavi. Takvo nešto je, pogotovo u vrijeme podivljalog tržišta u Saudijskoj Arabiji koje ne bira sredstva, postalo rijetkost. No, još jedan nogometni velikan birao je klub srcem, a ne računom.

Legendarni Sergio Ramos (37) je prvog dana srpnja napustio PSG i od tada je bio u potrazi za novim klubom. Htjeli su ga saudijski klubovi, nudili mu 30 milijuna eura godišnje, postojao je i interes iz Turske, no srce je izabralo povratak u Sevillu odakle je otišao 2005. godine u Real Madrid i tamo postao legenda. U dresu ‘kraljevskog kluba’ odigrao je 671 utakmicu, zabio 101 gol i asistirao 40 puta. Osvojio je čak 22 trofeja, od toga četiri Lige prvaka.

Ramos je u srijedu predstavljen na Ramon Sanchez Pizjuanu pred 20 tisuća navijača. Emocije su bujale u njemu pa se rasplakao u jednom trenutku, a posebno ga je dirnuo videozapis koji je osvanuo na semaforu. Bio je to Luka Modrić.

– Zdravo, brate. Želim ti čestitati na povratku kući jer znam koliko si htio opet doći u Sevillu. Jako sam sretan zbog tebe, ti to zaslužuješ. Želim ti sve najbolje. Vidimo se uskoro i šaljem ti veliki zagrljaj. Volim te, brate – poručio je Modrić svome velikom prijatelju koji nije skidao osmijeh s lica. Bio je oduševljen iznenađenjem koje mu je pripremila Sevilla.

U Realu su igrali od 2012. do 2020. godine, izgradili su veliko prijateljstvo i zajedno osvojili brojne trofeje. Sada će igrati jedan protiv drugoga.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
14.4 ° C
14.9 °
13.2 °
84 %
2.1kmh
75 %
Uto
16 °
Sri
21 °
Čet
20 °
Pet
22 °
Sub
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: