15.9 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Modrić: On je jedan od najgorih sudaca koje znam

Imamo veliku utakmicu u subotu za treće mjesto i bilo bi jako važno osvojiti to treće mjesto nakon svega što smo napravili, rekao je kapetan hrvatske reprezentacije nakon utakmice protiv Argentine

Pročitajte još:

Luka Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije, teško je pao poraz od Argentine 3:0 u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru.

As Real Madrida smatra da je sudac Daniele Orsato imao značajnu ulogu u trijumfu Messija i njegovih prijatelja.

– Nažalost, dogodio se taj poraz, nismo htjeli izgubiti, ali jednostavno moramo čestitati protivniku. Zaslužili su biti u finalu kada se pogleda cijela utakmica. Što je, tu je. Nažalost nismo u finalu i imamo tu utakmicu za treće mjesto, treba se rekuperirati, prije svega mentalno i pokušati osvojiti tu broncu – rekao je Modrić nakon utakmice.

penal za argentinu

Dotukao nas je prvi gol u 34. minuti. Livaković se sudario s Alvarezom koji se zapravo zabio u njega, ali Orsato je svirao penal. Messi je bio precizan, preostala dva gola zabio je Alvarez.

– Nije bio penal, prije toga je trebao biti korner za nas. Nakon toga je sudio nepostojeći penal i to je prelomilo utakmicu jer smo do tada kontrolirali utakmicu, falilo nam je malo gore da budemo opasniji, ali nisu nam stvarali probleme do tog penala. Ali eto opet se sudio, onda je došao taj gol gdje su imali sreće s odbijanjem lopti. Bilo je teško poslije, to je to…

Argentinska televizija Deportiv prenijela je i dodatak:

– Inače ne pričam o sucima, ali nemoguće je to izbjeći. On je jedan od najgorih sudaca koje poznajem i ne govorim sam oo danas. Ranije mi je sudio i nisam imao dobro sjećanje na njega. On je katastrofa!

Nije tu kraj naše priče. U subotu nas čeka dvoboj za broncu, prilika da dođemo do treće medalje na svjetskim prvenstvima. Bio bi to ogroman uspjeh za malenu zemlju kao što je Hrvatska.

– Naravno, kao što sam rekao, imamo veliku utakmicu u subotu za treće mjesto i bilo bi jako važno osvojiti to treće mjesto nakon svega što smo napravili. Mislim da bi bila šteta da ispustimo to treće mjesto. Moramo se skupit, dobro se odmoriti i pripremiti se mentalno za tu utakmicu.

Da ti je netko ponudio treće mjesto prije turnira što bi rekao?

– Nismo o tome razmišljali, išli smo utakmicu po utakmici i biti u finalu. Nažalost nismo, važna je ta utakmica i nadam se da ćemo biti na nivou…

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
18.9 ° C
19.9 °
14.1 °
57 %
4.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: