10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Modrić Španjolcima: Hrvatska ima isti DNA kao Real. Nikad ne odustajemo

Pročitajte još:

Hrvatska reprezentacija srušila je moćni Brazil i upisala povijesnu pobjedu protiv peterostrukog svjetskog prvaka plasiravši se u polufinale koje igra u utorak protiv Argentine.

Uoči polufinalnog susreta, španjolski mediji razgovarali su kapetanom hrvatske reprezentacije Lukom Modrićem koji je istaknuo da su ‘vatreni’ spremni.

”Jedva čekam igrati protiv Argentine. Messi je njihov najbolji igrač, bit će ga teško zaustaviti, ali mi smo spremni. Dat ćemo sve od sebe. Pokušat ćemo odigrati najbolju utakmicu u životu i nadam se da ćemo doći do finala”, rekao je Modrić, a onda je komentirao rano ispadanje Španjolske i kako je nakon pobjede nad Brazilom tješio uplakanog suigrača iz Reala Rodryga, koji je promašio penal.

Žao mi je Rodryga
“Mislio sam da će Španjolska doći do polufinala SP-a ili čak i dalje. Imaju dobru momčad. Ali ovo je nogomet, uvijek morate biti na 100 posto. Rodrygo je divan dječak, jako ga volim, imamo jako dobar odnos. Šteta što mu se to dogodilo, ali jako sam sretan zbog svoje zemlje. Samo sam ga htio ohrabriti.”

Hrvatska je kao Real
Modrić je onda pokušao Španjolcima objasniti hrvatsko čudo.

”Prije odlaska na Svjetsko prvenstvo puno smo razgovarali o tome u svlačionici Madrida. Rekao sam svojim suigračima: ‘Pazite se Hrvatske’, možete ih pitati, ha-ha. Nitko nije računao na nas. Hrvatska je kao Real Madrid? Da, naravno. Možemo to reći. DNA Real Madrida je uvijek boriti se do kraja. Nikada ne odustajati. Isto je s Hrvatskom”, rekao je Modrić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: