6.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Navijači Dinama kipe od bijesa: U par mjeseci od europskog kluba postali smo kao zadruga s juga

Nisu prozvali samo trenera Antu Čačića, već pojedinci traže i odlazak igrača iz momčadi. Pod Bjelicom su, kaže jedan pratitelj kluba, napredovali, a sada samo nazaduju...

Pročitajte još:

Nogometaši Šibenika izborili su finale SuperSport Hrvatskog kupa nakon što su u prvom polufinalu na Šubićevcu pobijedili Dinamo sa 2-1, a pogodak odluke zabio je Duje Čop u sudačkoj nadoknadi. Dinamo je poveo golom Josipa Drmića u 40. sekundi, no Šibenik je u drugom dijelu okrenuo rezultat golovima Ikera Poza (72) i Duje Čopa (90+3).

“Nakon prodaje Ademija sam predvidio ovo..pod Bjelicom su svi napredovali, a sadašnji trener/manager je sve unazadio. Što je najgore ne fale samo Ademi i Oršić, već i Dilaver, Lauritsen itd..sve su to odlični igrači koji su bili dijelom velikih uspjeha kluba. Jako sam tužan bez obzira što je ovo jedina šansa da osvojimo prvenstvo (ako napokon uprava reagira, kao što je trebala već nakon bunkera doma sa Salzburgom). Svaka čast na ulasku u LP, ali bilo je dosta. Previše očajnih utakmica. A kletva za igrača kojeg mrziš u HNL-u bi trebala biti “dabogda te Čačić stavio na klupu za rezerve”, jer da je dozvoljeno 10 zamjena druga ne bi ušla prije 90+.”

Čačić i pola ove momčadi već večeras mora otići, Čačić nema mozak a pola njih nema muda kao ovi momci iz Šibenika, i zato im velike čestitke i zahvala sto če valjda sada doći do promjena iako sam navijač modrih!!”

“Nastavak loših utakmica pod trenerom i sportskim direktorom koji je rasprodao sve kvalitetne igrače, doslovno svaku utakmicu strepimo za rezultat. Danas zatvaranje utakmice u 65 minuti protiv Šibenika. Od europskog Dinama do toga da izgledamo kao zadruga sa juga u svega par mjeseci. Barišić, Čačić i kompletna ulica marš iz kluba!”

“Glavno da ste vi Čačiću produžili ugovor, to vam je bio potez milenija. Svaka čast 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 pod hitno dovesti pravog trenera i stručni stožer dok ovaj nije s*ebao sve što se s*ebati može”

“Rezultat je trend, ideal je vječan. Ovim uhljebima iz uprave je bitno samo to da su se udobno zavaljali u svoje fotelje i da im lova sjeda na račun, a to što sada gubimo od ekipa poput Šibenika, Gorice i Istre, koga briga za to. Nek se srame svi oni koji su podržali i koji i dalje podržavaju ove grobare našeg Dinama. Gdje je sad ona ekipa ispred Sheratona koja je slavila demokratizaciju Dinama naivno misleći da će ju dobiti, a na kraju ispali korisni idioti i sad šute kao pi…?”

“Sa posranom metlom potjerati Cacica a i neke igrače.”

“To je kad je trener bivši policijski djelatnik i TV serviser”

“Ide vam sve po planu za sada, još 5 kola će trebati da se i prvenstvo s*ebe”

“Nek se jave znalci koji su nakon 13 utakmica dizali u nebesa najlošijeg trenera u povijesti Dinama kojeg je pomazio rezultat na početku sezone a koji veze nema sa nogometom ….pozitivno u porazu je što više neće bit trener ako netko u upravi ima mozga ..no to je upitno”

“Majke mi mile, srce mi se lomi kad vidim sto radite od Hrvatskog prvaka.”

“Treba kazniti trenera! Ovo radi namjerno da dobije otkaz i jako dobru otpremninu!! Kad za dobre rezultate dobiva nagrade, onda bi logično bilo za loše rezultate da također odgovara!”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: