16.2 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Naletio na dijete na zebri u Zagrebu, šokirani otac: Prešao joj je preko noge pa pobjegao!

Stala je prije zebre, pogledala lijevo i desno i zakoračila. Pedesetak metara dalje, priča otac, stao je bijeli automobil, najvjerojatnije taksi. U njega je ušla gospođa i vozač je naglo krenuo. Djevojčicu je udario pred šokiranim učenicima. Prešao joj je preko noge i odvalio retrovizorom. Otac ju je odveo u bolnicu

Pročitajte još:

Iz zagrebačke policije zaprimili su dojavu roditelja u utorak navečer kada je nepoznati vozač u Zagrebu udario dijete na zebri. Rekli su kako istražuju sve okolnosti, pregledat će kamere i ispitati svjedoke kako bi se utvrdilo tko je vozač koji je udario dijete i pobjegao, javlja portal 24sata koji je razgovarao s ocem djeteta.

Ne znam što da vam kažem… U šoku sam. Kći mi je doma u zavojima, boli je rame jer ju je udario i retrovizorom. Bila je na pješačkom prijelazu. Kakav to čovjek moraš biti da ne staneš nakon što udariš dijete!?, priča nam otac 15-godišnje djevojčice koju je u utorak ujutro u Novom Zagrebu udario automobil.

Stala je prije zebre, pogledala lijevo i desno i zakoračila.

Pedesetak metara dalje, priča nam otac, stao je bijeli automobil, najvjerojatnije taksi.

U njega je ušla gospođa i vozač je naglo krenuo. Djevojčicu je udario pred šokiranim učenicima. Prešao joj je preko noge i odvalio retrovizorom. Otac ju je odveo u bolnicu.

Na sreću, nije teže ozlijeđena.

– Mislim da je taksist jer je prije toga pokupio gospođu. Kći mi je rekla da je tada naglo krenuo. Ne znam, valjda mu se žurilo. Ali udariti je tako i ostaviti… Svi smo potreseni. Ali znate što, nije mi baš jasna ni ta gospođa koja je ušla u taksi. Kako ona nije osjetila udarac, da nije ništa rekla, učinila… Nadam se da će se javiti – dodaje otac djevojčice.

Rame joj je zamotano i boli je noga. Ne može stati na nju.

– Ne mogu vjerovati da ima takvih ljudi. Nije se ni osvrnuo. Ej, pa to je dijete! Nema šanse da to nije osjetio. Bili smo u bolnici. Sva sreća pa nisu teže ozljede, ali ovo je veliki šok. Kći mi ide u školu svaki dan tim putem. Evo, još se tresem kad se sjetim kako je sve moglo završiti. A taj ‘gospodin’ je nakon svega otišao kao da ništa nije bilo. I da životinju udarim, stao bi, kamoli dijete. On ništa, samo je otišao – priča nam otac i dodaje kako je mislio da će bolnica to automatski prijaviti policiji.

Policija: Pregledavamo kamere
– Nisu teže ozljede pa valjda to nisu odmah učinili. Ali ja sam onda to preuzeo. Zvao sam policiju dok ih nisam dobio i prijavio sve. Neću to samo tako pustiti. Sve dok se ne pronađe vozač koji mi je udario dijete i pobjegao. Pa tamo svako jutro djeca idu u školu. Neću biti miran dok ga ne pronađu i kazne – dodao je.

Iz zagrebačke policije rekli su nam da su zaprimili dojavu roditelja u utorak navečer. Rekli su nam kako istražuju sve okolnosti, pregledat će kamere i ispitati svjedoke kako bi se utvrdilo tko je vozač koji je udario dijete i pobjegao.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
15.8 ° C
16.7 °
13.7 °
37 %
3.6kmh
20 %
Sub
16 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: