13.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Nestvarna scena u zadarskom zaleđu, Vatreni Erlić četiri dana nakon finala sada bere trešnje i sadi povrće

U mjestu smještenom u zadarskom zaleđu između Biograda i Benkovca žive Erlićevi roditelji

Pročitajte još:

Dok većina hrvatskih reprezentativaca uživa u zasluženim godišnjim odmorima nakon iscrpljujuće borbe na završnom turniru Lige nacija, jedan od njih, točnije Martin Erlić, vratio se kući svojih roditelja u Tinju.

U mjestu smještenom u zadarskom zaleđu između Biograda i Benkovca Erlićevi roditelji žive od poljoprivrede i stočarstva, a dežurne dužnosti nisu zaobišle ni hrvatskog igrača talijanskog Sassuola.

123
Instagram

Tako je Erlić snimljen kako radi na polju svojih roditelja, na što je već navikao kroz svoje djetinjstvo. Erlić je još prije godinu dana u razgovoru rekao da mu niti danas nije problem, kad se vrati kući, pomoći roditeljima na poslovima u poljoprivredi. Doista, profesionalac iz Serie A između dvije sezone bere trešnje i uzgaja povrće.

– Kad sam doma uvijek pomognem svojima i ne sramim se toga. To me čini ponosnim. Imamo OPG i svi radimo sve, čast mi je što imam takvu obitelj koja radi sjajan posao – govorio je Erlić u jednom od intervjua

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.6 ° C
16.8 °
13.6 °
59 %
2.6kmh
0 %
Uto
24 °
Sri
22 °
Čet
23 °
Pet
13 °
Sub
11 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: