13 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA: Ovako izgleda navijač AEK-a kojeg su Dinamovi navijači BRUTALNO ubili!

Neviđeni sukobi u Ateni.

Pročitajte još:

Navijača AEK-a iz Atene sinoc su ubili pripadnici navijačke skupine Bed Blue Boys , nakon što su hrvatski navijači u suradnji s navijačima Panathinaikosa napali navijače AEK-a u OPAP areni.

Osim ozlijeđenog dječaka, čak osam navijača završilo je u bolnici, a privedeno je oko 100 navijača.

Sada je na društvenoj mreži Twitter osvanula fotografija tragično stradalog mladića. Riječ je o Michalisu Kaczurisu, 29-godišnjem navijaču velike Atene.

Grčki portal “NewsIT” otkrio je detalje ovog brutalnog ubojstva, zbog kojeg je kasnije odlučeno da se niti ne igra prva utakmica trećeg pretkola.

– Navijača AEK-a izboli su Dinamovi huligani. Pogodili su mu arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Od ozljeda je preminuo u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29-godišnjak pao, ostali huligani su ga nagazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na tlu – piše spomenuti portal .

Na sigurnosnom sastanku održanom u utorak ujutro čelnici AEK-a odgovornima smatraju zagrebački Dinamo i grčku policiju jer smatraju da su obje strane mogle učiniti više da se ovakve scene ne dogode. Na kraju je odlučeno da se utakmica ne odigra.

Vidjet ćemo kakav će biti epilog cijele situacije, kao i hoće li zagrebački Dinamo biti izbačen iz Europe zbog stravične tragedije koju su izazvali njegovi navijači.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.5 ° C
15.5 °
8.6 °
75 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: