22.7 C
Zagreb
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Oršić i Ćaleta-Car zaigrali za drugu momčad Southamptona, trener objasnio odluku

Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car zaigrali su za drugu momčad Southamptona u ogledu PL Cupa protiv Sheffield Uniteda samo dan uoči dvoboja Premier lige koji "Sveci" imaju u subotu protiv Brentforda.

Pročitajte još:

Trener Southamptona Nathan Jones svojoj drugoj momčadi prepustio je dvojicu hrvatskih nogometaša za PL Cup u kojemu nastupaju U-21 igrači, a mogu i zaigrati i petorica starijih. Southamptonova B momčad pobijedila je na kraju Sheffield United 1:0.

Uz njih dvojicu, od prvotimaca je trener je prepustio drugoj momčadi Djenepoa i Bella-Kotchapa.

Subotnja utakmica Southamptona i Brentforda u sklopu 22. kola Premier lige igra se u subotu od 16 sati pa je prilično sigurno da Oršić i Ćaleta-Car neće igrati od prve minute, a pitanje je hoće li ulaziti kasnije.

Trener Jones na konferenciji za medije rekao je da nema novih ozljeda, a komentirao je i odluku da nekolicina igrača zaigra za B momčad.

– Imamo pravu momčad. Stuart Armstrong i Juan Larios blizu su povratka na teren, a oni koji trebaju minute dobili su ih danas i imat ćemo sve raspoložive igrače za sutra, kazao je Jones.

Istaknuo je kako igrači koji su prepušteni B momčadi mogu zaigrati i u subotu.


Standings provided by Sofascore
Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.7 ° C
23.3 °
21.8 °
41 %
3.1kmh
0 %
Čet
23 °
Pet
16 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9365
GBP
1,1686
CHF
1,0255
CNY
0,1294
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: