8.7 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Pogledajte kako izgleda Trg! Pa ovo je ludnica!

Dolazak Vatrenih na glavni zagrebački trg očekuje se oko 19 sati, nakon što iza 17 sati slete u Zračnu luku Franjo Tuđman. Ondje će se busom probijati uz svoje navijače

Pročitajte još:

Grad Zagreb i HNS potvrdili su da će za okupljene na glavnom zagrebačkom trgu pjevati Jura Stublić i Film, Daleka obala, Prljavo Kazalište, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend. Službenu himnu Republike Hrvatske otpjevat će Klapa Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj”.

“Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti”
Okupljene navijače novinari Media servisa pitali su kako se osjećaju zbog novog uspjeha Vatrenih.

“Puna su nam srca. Legende naše i sve su zaslužili ovo, svaka im čast. Zasluženo, igrom su pokazali da su među najboljima na svijetu i za četiri godine opet ako bog da. Za četiri godine prvi ako bog da. Drago mi je što sam Hrvat ovih dana to mogu reć. Toplo oko srca i svaka čast. Ponos, jako sam ponosan na moju zemlju i na naše igrače. Ponosno, i samo da jedno kažem, lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti.”

Pitali su građane i kako ocjenjuju igru naših nogometaša i koji Vatreni im je bio najbolji na ovom Mundijalu:

“Oršić zabio kak nije zabio nikad i neće nikad više i Gvardiol je najjači igrač, svaka čast Modriću ali Gvardiol je najjači igrač prvenstva. Svi su dobri, svi su ostavili srce na terenu. Mali Joško je čudo, stvarno čudo.”

MUP je objavio slike centra iz zraka

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
sumaglica
6.3 ° C
7.6 °
4.8 °
93 %
2.1kmh
69 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: