6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Pogledajte u čemu je Meksikanac pokušao prošvercati alkohol: Katarci su ga uspjeli razotkriti

Pročitajte još:

Uoči Svjetskog prvenstva katarske su vlasti neugodno iznenadile sve navijače.

Iako se mjesecima špekuliralo da će ispijanje alkohola biti dopušteno na stadionima na kojima se igra Svjetsko prvenstvo i oko njih, katarske su vlasti netom uoči početka svjetske smotre neugodno iznenadile sve navijače.

Donijeli su odluku da je konzumacija alkohola dopuštena samo u posebnim hotelskim barovima, što je nevoljno prihvaćeno u navijačkim krugovima.

No, kao i uvijek, postoje oni koji se nisu tek tako pomirili s tom odlukom.

Međutim, jedan navijač Meksika nije bio obeshrabren zabranom alkohola. Odlučno je probao unijeti alkohol na urnebesan i veoma zanimljiv način. Naime, ovaj je navijač uoči utakmice protiv Poljske probao ući na stadion s dalekozorom. Osiguranju je, jasno, bilo čudno zašto bi netko ponio dalekozor na nogometnu utakmicu.

Tako je dežurni policajac odlučio provjeriti sporni predmet, čak je pokušao i pogledati kroz dalekozor, ali brzo je otkrio da se zapravo radi o prokrijumčarenom alkoholu. Ostao je začuđen domišljatošću meksičkog navijača, koji ipak nije dobio nikakvu sankciju osim usmene opomene.

Alkohol mu je, naravno, oduzet, ali neometano je mogao ući na stadion kako bi navijao za Meksiko. Susret Poljske i Meksika završio je 0-0, a Meksiko iduću utakmicu igra protiv Argentine u subotu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
92 %
1kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: