16.2 C
Zagreb
Utorak, 16 travnja, 2024

Procurile nevjerojatne poruke zvijezde Argentine: ‘Ljubavi, postat ću prvak svijeta. To je zapisano’

Argentinski napadač kao da je znao što će se dogoditi u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru

Pročitajte još:

Izbornik Argentine Lionel Scaloni uspješno je igru svoje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru prilagođavao suparnicima, nastojeći iskoristiti njihove najslabije strane.

Odličan je potez Scaloni povukao i u finalu, gdje je u napad od prve minute postavio iskusnog ofenzivca Juventusa Angela Di Mariu.

On je prvo izborio (doduše dvojbeni) kazneni udarac kojeg je Lionel Messi pretvorio u vodstvo, da bi potom i sam postigao pogodak za 2:0.

Kako nije bio u potpunosti spreman za punu minutažu, Di Maria je napustio teren Lusaila u 64. minuti, no svoje je do tada napravio.

Zanimljivo, Di Maria je bio uvjeren da će Argentina slaviti u ovoj utakmici, a čak je najavio i da će postići pogodak. On je uoči susreta poslao poruku svojoj supruzi, a ona se sada pojavila na društvenim mrežama. Ljudi su šokirani njegovom intuicijom.

“Ljubavi, postat ću prvak svijeta. To je zapisano. Postići ću i pogodak. Zapisano je kao Maracana ili Wembley. Idi i uživaj, sutra ćemo biti prvaci svijeta. Nas 26 ovdje i naše obitelji to zaslužuju”, napisao je svojoj supruzi nogometaš Juventusa i Argentine.

Di Maria je svoju karijeru počeo u Rosario Centralu, nakon čega je igrao u Benfici, Real Madridu, Manchester Unitedu, PSG-u, a od proteklog je ljeta član Juventusa.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
14.6 ° C
16.6 °
11.8 °
73 %
0.5kmh
0 %
Uto
17 °
Sri
10 °
Čet
12 °
Pet
14 °
Sub
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: