9.6 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

PSG izbacio Messija iz momčadi

Spominjalo se kako bi zbog 'izleta' argentinski nogometaš mogao dobiti kaznu od Parižana, a sad je stigla i potvrda kako klub neće trpjeti takvo ponašanje pa makar ono bilo vezano uz Lionela Messija

Pročitajte još:

Otišao je u Saudijsku Arabiju bez dozvole francuskog kluba, a sad ga je PSG suspendirao na dva tjedna. Neće moći trenirati ni igrati s klubom, a Lionel Messi (35) neće ni dobiti plaću iduća dva tjedna.

Argentincu, jednom od najboljih nogometaša u povijesti, na kraju sezone istječe ugovor s pariškim klubom.

Mjesecima se govori kako Barcelona radi na tome da ga vrati u Španjolsku, gdje je izgradio fantastičnu karijeru. Talijanski novinar Nicolo Schira, dobro upućen u zbivanja na tržištu nogometaša, također piše kako će Messi na kraju sezone kao slobodan igrač napustiti PSG. Da bi ga vratila, Barcelona mora riješiti financijske probleme i stvoriti prostor za njegovu plaću.

L’Equipe je ranije pisao kako su trener PSG-a Christophe Galtier i sportski direktor Luis Campos bili šokirani jer je Messi otišao u zemlju čiji je promotor i s kojom ima ugovor. Nijedan od njih dvojice nije znao što Argentinac, aktualni svjetski prvak iz Katara, smjera.

Francuski medij objavio je kako je Messi očekivao da će poslije nedjeljne utakmice momčad dobiti uobičajena dva dana odmora, no ponedjeljak je bio radni za PSG nakon neočekivanog poraza i kompliciranja situacije na ljestvici. Održan je normalan trening, a argentinske zvijezde na njemu nije bilo.

Messi je već jednom zbog loših rezultata momčadi morao otkazati odlazak u Saudijsku Arabiju, a navodno ovaj put to nije mogao napraviti. PSG se nalazi na prvom mjestu Ligue 1 sa 75 bodova, ali se Marseille trenera Igora Tudora protekli vikend približio na pet bodova zaostatka.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.1 ° C
11.6 °
8.1 °
61 %
3.6kmh
0 %
Čet
11 °
Pet
14 °
Sub
8 °
Ned
8 °
Pon
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: