6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Rasistički ispad danskog voditelja: Uvrijedio Marokance usporedivši ih s majmunima

U nastavku razgovora o Maroku i njihovim obiteljima u Katru imamo i fotografiju okupljanja obitelji majmuna, rekao je danski voditelj nakon čega je izazvao lavinu komentara

Pročitajte još:

Novinar danske televizije “TV2” Christian Hog ​​​​Andersen tijekom programa uživo rasistički je uvrijedio marokanske nogometaše i njihove majke usporedivši ih s majmunima.

Voditelj TV 2 Christian Høgh Andersen usporedio je kadrove proslave igrača Maroka i njihovih majki s nekoliko zagrljenih majmuna.

“U nastavku razgovora o Maroku i njihovim obiteljima u Kataru imamo i fotografiju okupljanja obitelji majmuna”, rekao je Andersen usred emisije i podigao fotografiju majmuna koji se grle. Danska kuća izrazila je duboko žaljenje nakon velikog skandala:

“Izuzetno nam je žao zbog komentara koji se povezuju s programom o životinjama. Duboko se ispričavamo zbog ovoga”, stoji na Twitteru kuće TV 2. “Ovo se može shvatiti kao rasistički komentar, a TV 2 i Christian Høgh Andersen nude duboku ispriku za to.”

Glavna urednica vijesti TV 2 Anne Mette Svane priznala je pogrešku i potvrdila da su komentari bili pogrešni i uvredljivi. Andersen je rekao kaku mu nikada nije bila namjera napraviti potpuno pogrešnu usporedbu. Uz to je ponudio duboku ispriku.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
90 %
0kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: