16.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Golman Argentine na dočeku nosi lutku s licem tužnog Mbappea, a Messi mirno gleda

Martinez je u Katru dobio nagradu za najboljeg golmana Svjetskog prvenstva, a sada se odlučio našalit na račun najboljeg igrača francuske reprezentacije koja je izgubila od 'gaučosa' u finalu

Pročitajte još:

Nogometaši Argentine izašli su na ulice Buenos Airesa kako bi proslavili naslov svjetskog prvaka s narodom, a golman ‘gaučosa’ Emiliano Martinez (26) ponovno se pobrinuo da svi pričaju o njemu. I ovaj put o sramotnom ponašanju.

Na početku putovanja autobusom netko iz mase mu je na krov autobusa bacio bebu na koju je nalijepljeno lice Kyliana Mbappea, najboljeg igrača francuske reprezentacije koju je Argentina porazila u finalu. Martinez slavi naslov svjetskog prvaka pozdravljajući gomilu te podižući lutku tužnog Mbappea.

Leo Messi, Mbappeov suigrač iz PSG-a, mirno je stajao sa strane i smješkao se. Baš ništa nije napravo da ukori Martineza ili mu da do znanja da to što radi nije u redu. Ovo bi mu Francuz itekako mogao zamjeriti.

Ranije se dogodila još jedna zanimljiva situacija. Netko je iz velike mase ljudi bacio plišanu kornjaču prema Messiju koji je sjedio na autobusu, on ju je uhvatio, nasmijao se od uha do uha i bacio ju natrag među publiku. Bila je to još jedna očigledna šala na račun sjajnog Mbappea, koji je u finalu zabio hat-trick ‘gaučosima’.

A nije ni prvi put da argentinski golman provocira Mbappea. U finalu mu je zabio tri gola i jedan u raspucavanju, no Martinez si je dao za pravo da se sprda s njim. U svlačionici je tijekom slavlja zaustavio pobjednički vlakić i zatražio minutu šutnje za francuskog nogometaša. Mnogi su ga iskritizirali.

Podsjetimo, Martinez je usmjerio sve oči prema sebi na ceremoniji dodjele nagrada nakon finala u Katru kada je osvojenu zlatnu rukavicu stavio u međunožje i s njom se izrugivao francuskim navijačima.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: