13.3 C
Zagreb
Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Reakcija Marka Šapita na Livajin gol je neprocjenjiva

Pročitajte još:

Alphonso Davies je nakon 68 sekundi od početka utakmice zatresao mrežu Livakovića i ispalo je da je razljutio – Hrvatsku.

Svatko na svoj način proživljava trenutke radosti i veselja kada igra hrvatska nogometna reprezentacija. Rijetki se raduju u sebi, češće sreća izbije na površinu.

I dok ona nije mjerljiva jer je subjektivna, iz iskustva možemo potvrditi da je doživljaj s lica mjesta, uživo, iz središta zbivanja nešto posebno. Pogotovo kada se događaj prenosi uživo.

Hrvatska je pomela Kanadu 4-1, a susret je u programu Hrvatske radiotelevizije uživo prenosio komentator Marko Šapit. Ionako utakmice naše reprezentacije proživljava emotivno, no trenutak kada je Marko Livaja postigao vodeći pogodak pamtit će dugo vremena.

Jer imali smo inicijativu i više od igre, bližio se kraj prvog poluvremena i toliko bi nam u tim trenucima značilo da smo na odmor otišli s prednošću. Da nokautiramo Kanađane taman pred odmor.

Kramarić je poništio vrlo rani gol Daviesa iz 2. minute, a onda je fantastičan pogodak za 2-1 i preokret postigao Marko Livaja. Imenjak mu na tribini nije mogao sakriti emocije.

– Livajaaaaaaa! Marko Livaja, Hrvatska vodi 2-1! Bravo, Markaneeee – povikao je Šapit u zanosu pa nakon nekoliko sekundi, kada se malo sleglo dodao:

– Preokret Hrvatske prije kraja prvog poluvremena. Skromno smo tražili taj jedan pogodak koji bi nas vratio u utakmicu, ovo je još bolje. Ovo je fantastično kao i ovaj briljantan udarac Marka Livaje s ruba kaznenog prostora.

marko sapit
Foto: HRT

VIDEO ŠAPITOVA SLAVLJA OVDJE

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13 ° C
13.8 °
10.3 °
79 %
2.1kmh
0 %
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
14 °
Čet
20 °
Pet
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9286
GBP
1,1655
CHF
1,0255
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: