20.8 C
Zagreb
Nedjelja, 1 rujna, 2024

Real Madrid trese najveći skandal u povijesti: Mladim igračima prijete višegodišnje zatvorske kazne

Četvorici koji su navodno upleteni u slučaj dijeljenja snimke seksa prijete kazne od jedne do pet godina zatvora

Pročitajte još:

Četvorici mladih igrača Real Madrida koji su navodno upleteni u slučaj dijeljenja snimke seksa prijete kazne od jedne do pet godina zatvora, piše španjolski As.

Na policijskom ispitivanju, uz njih trojicu, završio je i jedan igrač juniorskog tima.

Istraga je navodno pokrenuta nakon što je majka maloljetne djevojke otišla na policiju prijaviti slučaj kad je vidjela snimku. Navodeći članke zakona, španjolski As piše da igračima prijeti zatvorska kazna koja bi mogla biti višegodišnja.

Ako je video snimljen bez dopuštenja žrtve, kazne su u rasponu od jedne do četiri godine zatvora, a ta kazna može biti uvećana zbog dijeljenja snimke. Za to se predviđa dvije do pet godina zatvora. U oba slučaja kazna se povećava ako je žrtva maloljetna osoba. Ako je snimka napravljena uz pristanak žrtve, u ovom slučaju 16-godišnjakinje, kazne su manje.

Otkrivena imena nogometaša?
Fonsi Loaiza, novinar iz Španjolske, otkrio je da su uhićeni Raul Asensio (20), Aleks Aleman (18), Andres Kampos (21) i Borha Alonso (19).

Podsjetimo, skandal je izbio još 6. rujna, kada je majka 16-godišnje djevojke na Kanarskim otocima podnijela prijavu protiv navedenih igrača.

Oni su zatim optuženi zbog dijeljenja seksualnog sadržaja na kojima se nalazi njena maloljetna kći.

Poslije optužbi, osam dana kasnije policija je upala u trening-centar “Valdebebas”, gdje je uhitila osumnjičene, a tu su bili i prvotimci Real Madrida.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.7 ° C
22.8 °
20.8 °
68 %
1kmh
0 %
Ned
34 °
Pon
35 °
Uto
35 °
Sri
36 °
Čet
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9147
GBP
1,1679
CHF
1,0569
CNY
0,1275
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: