14.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Ronaldo umjesto da slavi sa suigračima pobjegao s terena

Pročitajte još:

PORTUGAL je u osmini finala deklasirao Švicarsku 6:1 i tako se plasirao u četvrtfinale, gdje će igrati protiv Maroka, koji je senzacionalno izbacio Španjolsku nakon penala. Junak je bio Goncalo Ramos s tri gola, a Cristiano Ronaldo je umjesto njega ušao u igru u zadnjih 20 minuta.

Ronaldo je u igru ušao uz ovacije cijelog stadiona, ali na kraju utakmice napravio je potez koji se neće svidjeti navijačima Portugala.

Nakon utakmice nogometaši Portugala slavili su uvjerljivu pobjedu s navijačima na tribinama, ali Ronaldo je usamljen odšetao do svlačionice i odlučio da neće biti dio tih proslava.

Nenad Bjelica nije imao pohvalne riječi za Ronalda nakon utakmice u HRT-ovom studiju.

– Svi su igrači Portugala išli prema navijačima, a Ronaldo odlazi u svlačionicu. To nije lijepo. Svaka čast Ronaldu na svemu što je postigao i što će postići, ali ne mogu vjerovati da mu je ego tako jak da u ovakvoj jednoj utakmici, koja je promovirala jednog mladog napadača, prošli su u četvrtfinale, šest golova su zabili, se on tako ponaša – rekao je Bjelica u emisiji Qatara.

– Netko će to primijetiti. On je pozdravio publiku kratko i otišao, njegov izraz lica ne odaje baš sreću. Uvijek gledam tko pozdravlja publiku i trenere, siguran sam da će Ramos igrati sljedeću utakmicu.

Ronaldo je najbolji strijelac u povijesti Portugala, ali od početka priprema za SP ostao je bez kluba nakon raskida ugovora s Manchester Unitedom, a sada bi mogao izgubiti i mjesto u početnom sastavu reprezentacije.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.3 ° C
14.4 °
11.8 °
36 %
1.5kmh
0 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: