14.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Ronaldo ponovno objavio fotku s lakiranim noktima na nogama: Saznalo se zašto to radi

Mnoge obožavatelje portugalskog nogometaša zanimalo je zašto lakira nokte na nožnim prstima crnom bojom. Odgovor je iznenadio mnoge, ali samo dokazuje koliko je Ronaldo predan sportaš

Pročitajte još:

Cristiano Ronaldo (38) najpraćenija je osoba na Instagramu. Legendarni nogometaš u klasi je za sebe kada je u pitanju popularnost, a obožavatelji budno prate svaki njegov potez.

Portugalac je objavio fotografiju na kojoj pozira u sauni, dobio je ogroman broj lajkova i puno komplimenata za stanje u kojem su se tijelo nalazi, bez obzira na godine. Ipak, jedan detalj zbunio je fanove.

Mnoge je zanimalo zašto Ronaldo ima lakirane nokte na nožnim prstima. Tom temom pozabavio se njemački Bild i došao do odgovora. Naime, Ronaldo nije jedini koji to radi, postoji niz vrhunskih sportaša koji redovito lakiraju nokte na nogama u crnu boju.

Razlog tome je nanošenje zaštitnog sloja posebnog laka kojim žele smanjiti šansu da im se noktima pojave gljivice ili bakterije. Da Ronaldo redovito prakticira ovaj ritual, vidljivo je i iz prošlogodišnje objave s MMA borcem Francisom Ngannouom.

Cristiana i Al-Nassr očekuje teško gostovanje protiv Al-Hilala u utorak u 21 sat. Al-Nassr je drugi s 53 boda, tri manje od vodećeg Al-Ittihada, dok Al-Hila ima 46 osvojenih bodova za četvrto mjesto.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.3 ° C
14.4 °
11.8 °
36 %
1.5kmh
0 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: