5.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Šeike razljutila pobjeda Hrvatske: Nakon penala bacali telefone i ljuti otišli sa stadiona

Pročitajte još:

Hrvatski nogometaši plasirali su se u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru nakon što su poslije jedanaesteraca pobijedili Brazil 4:2.

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon boljeg izvođenja penala svladala Brazil u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Nakon produžetaka je susret završio rezultatom 1:1, strijelci su bili Neymar za Brazil i Bruno Petković za Hrvatsku. Dominik Livaković je obranio penal Rodrygu, a na kraju je Marquinhos pogodio stativu i Vatreni slave prolazak dalje.

Vatreni su u nevjerojatnom raspletu utakmice protiv Brazila izbacili dosadašnje glavne favorite za naslov, a sebi priskrbili mjesto među najbolje četiri reprezentacije. Brazilci su prvo poveli pred kraj prvog produžetka golom Neymara, no ubrzo je izjednačio Petković pa je tako utakmica završila na slavnim jedanaestercima.

Ovakav kraj rijetki su očekivali, a čini se da je šeicima koji su utakmicu pratili iz svečane lože posebno teško pala pobjeda Hrvatske.

Nakon promašenog penala Brazila prvo su negodovali i bacali mobitele, a onda i napustili stadion bijesni zbog takvog raspleta. Zasad nije jasno što ih je točno naljutilo u pobjedi Vatrenih.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.1 ° C
7.2 °
2.5 °
89 %
0.5kmh
7 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: